2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم ببخشید که باز من ازت سوال دارم. من هفته پیش ان تی انجام دادم پیش دکتر محمدی که عدد ان تی ...

سلام عزیزم. نه نمینویسن. وقتی همه چی خوبه دلیلی نداره عزیزم.‌ اوه آمینو؟؟؟ ترلا جون چه جوری به این نتیجه رسیدی 😁😁

خدا برات حفظشون کنه. و به سلامتی بغل بگیریشون. اگه نوبتت امروز بود همو میدیدیم‌حتما. من الان اکوی قلب کردم پیش دکتر دانش آموز. نشستم منتظر که نوبتم بشه برای دکتر متین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه بابا نترس گلی 😉😉😉😉حالا درد داشته باشه، جای نگرانی نیست  کلا هر چی بگذره درد زدن آمپول ب ...

مرسی عزیزم.

کمپرس سرد؟ قبلا پرستار بهم گفته بود حوله گرم. منم گرمش میکردم همش.

پس سرد بهتره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا فهمیدن اخه تازه ازمایش انالیز اسپرم داده عفونت نداشته مگه نشون نمیده؟ یه سری هم چند ماه پیش ق ...

عزیزم شوهرت قرص مترونیدازول ۵۰۰ خورده؟ من هر وقت اینطوری میشم دکتر هم برای خودم وهم همسرم یکماه مینویسه  در این مدت نزدیکی نکنید تا خوب بشید.

سلام دوستان عزيز من بعد از خوردن ال دي و قطع کردنشون پريود شدم، زنگ زدم مرکز واسه سوم پريود وقت داد ...

نه عزیزم منم روز سه رفتم روز ۴ امپولمو شروع کرد تا روزه ۴ وقت هست گلم شما کجا میرید

ای جانم لیلا، اکوی قلب  

واقعا خدا قسمت همه عزیزای دلم از جمله شما بکنه. کلی استرس داره هر مرحله اش اما وقتی پاس میکنی یه کم خیالت راحت میشه میره تا خوان بعدی. راستش به خواب هم نمیدیم این روزا رو. باورت میشه؟ هنوز هم باور نکردم که باردارم! حتی میترسم خوشحال باشم یهو ببینم همش خواب بوده.

دارچین جون چه خبر از خودت؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فکر میکنم میشه از فرمانداری شهرتون نامه بگیرید و به شهر دیگه برید

نمیدونم والله اخه فردا نوبت گرفتم فکر نکنم اینقد زود نامه بدن..تو شهر خودمون دکتراشون خوبن اما چون بارداریم با ای وی اف بوده میترسم تخصصشون نباشه

واقعا خدا قسمت همه عزیزای دلم از جمله شما بکنه. کلی استرس داره هر مرحله اش اما وقتی پاس میکنی یه کم ...

ای جان عزیزم میفهممت. ایشالله این چند ماه هم زودی میگذره و میگیریش تو بغلت میبینی همه‌ش راست بوده ♥️♥️

منم هیچی، با حالی مضطرب منتظرم این چند روز باقیمونده بگذره و آزمایش بدم 😖

سلام به همه دوستان

بچه ها من تا الان دو بار iui و دوبار میکرو کردم. 

بار اول که میکرو کردم یه دونه جنین برام تشکیل شد که به مرحله بلاستوسیت یا همون جنین ۵ روزه نرسید و نشد که انتقال بدم. 

بار دوم ۳ تا جنین برام تشکیل شد که دوباره به مرحله بلاستوسیت نرسیدن و انتقال ندادن. 

کسی تحربه ای مشابه داره؟ بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟

آزمایش همسرم خدا را شکر خوبه. خودم هم بد نیسم. ذخیره تخمدان بالای ۲ هست. 

ایشالله ایشالله شما هم لک داشتی؟ من دلم میخواست هیچ لکی نبینم    

نه .من سه بار انتقال دادم لک بینی نداشتم وندارم .من برعکس شما دوست داشتم لک ببینم بگم اخ جووونم فندق هام لاله گزینی کردن