2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم من سه بار پانکچر شدم.....  سری اول ۶ تخمک و ۲ جنین.....  هر ۲ تارو انتقال دادن منف ...

الهییی کی انتقال دادی؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دونه دوشب قبل عمل تازه یک سومشو گفت بزنم تخمکام زیاد بوده دکتر گفت درد داره ولی حالت تهوه و ...

عزیزم پس لطفا رژیم هایپریو ادامه بده..... 

انتقال فرش داری یا قراره بمونه برا بعد؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پس لطفا رژیم هایپریو ادامه بده.....  انتقال فرش داری یا قراره بمونه برا بعد؟

نه گفتن دوماه دیگه

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

الهییی کی انتقال دادی؟

من سال ۹۴ آخرین انتقالم بود..... 

۹۵ اولین فرشتمو بغل کردن..... 

بعدشم فرشته دومم قاجاقی اومدددددددد قربودنش بشم و خدا برامون معجزه کرد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه گفتن دوماه دیگه

اوکی خوبه..... 

ولی شما همچنان رژیمتو رعایت کن.....

اب + گوشت و مرغ و ماهی + سفیده تخم مرغ

گلم شما لکه بینی هم داشتین یا نه؟ علائمتون چیا بود و از کی شروع شد

نه عزیزم لکه بینی نداشتم ، روز سوم و چهارم و پنجم انتقال شب از درد از خواب میپریدم درد پریودی و گرفتگی ده دفیقه ایی اروم‌میشد ، الانم گرفتگی زیر دل دارم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه عزیزم لکه بینی نداشتم ، روز سوم و چهارم و پنجم انتقال شب از درد از خواب میپریدم درد پریودی و گرفت ...

مرسی از جواب منم گاهی زیر دلم یه گرفتگی ایجاد میشه و بعد چند دقیقه ول میکنه خدا کنه برای منم از علائم بارداری باشه 😁

در اندک من تویی فراوان یارب..
عمق رحم رو اندازه میزنن که بتونن جای درست انتقال رو تخمین بزنن.....  حالا شاید اونایی که با سو ...

انا جون ببخشید گلم یه سوال دارم اگه میتونید کمکم کنید من ۳ ساله درگیر عفونت واژن هستم هر دکتری میرم بهم میترانیدازول فلوکونازول ازیترومایسین میده خوب میشم دوباره ۲ ماه بعد میاد هیچکس نمیتونه تشخیص بده چیه رحمم ک تشخیص التهاب داده دکتر زرنانی حالا چیکار کنم اصلا بدنم به انتی بیوتیک انگار مقاوم شده همون موقع خوب میکنه دوباره کارم همینه یه دکتر خوب کسی نمیشناسه ک عفونت برطرف کنه کلا

نه گلم، ببخشید من سوالا رو از بس تند تند جواب میدم فکر کردم مجدد انتقال دادی ان شاالله خدا برات طبی ...

ممنونم مهربونم.مرسی که با حوصله همه پیامارو جواب میدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله به سلامتي عزيزم ميتونم بدونم از كدوم مركز گرفتيد و چند تا جنين بهتون دادن هزينه چقدر ...

ارع فدات شم پیش دکتر ملک اقصی سال ۹۷ حدود ۱۴ یا ۱۵ تومن خرج شد که فقط ۳و نیم دادم برای تخمک اهدایی خرج عمل پانکچر هم ۴۲۰۰ شد...بیمارستان مهر ...۳ تا جنین شد که دوتاسو انتقال دادن ...بعد از باز شدن فریز یکیش ازبین رفت...اللن شنیدم تخمک اهدایی پنج تومنه...شما کدوم شهری؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم همشون خوبن، رویان، ابن سینا، گاندی، صارم، مام، بیمارستان بهمن و...  خودت باید بیایی ببین ...

زینب جون ببخشید گلم یه سوال دارم اگه میتونید کمکم کنید من ۳ ساله درگیر عفونت واژن هستم هر دکتری میرم بهم میترانیدازول فلوکونازول ازیترومایسین میده خوب میشم دوباره ۲ ماه بعد میاد هیچکس نمیتونه تشخیص بده چیه رحمم ک تشخیص التهاب داده دکتر زرنانی حالا چیکار کنم اصلا بدنم به انتی بیوتیک انگار مقاوم شده همون موقع خوب میکنه دوباره کارم همینه یه دکتر خوب کسی نمیشناسه ک عفونت برطرف کنه کلا؟؟؟