2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
ممنونم عزیزم، خدا سایه شون رو از سرتون کم نکنه عزیزم  واقعاً میگم مردهایی مثل همسرم رو باید قا ...

مرسی عزیزم، خدا عزیزان شما هم حفظ کنه 

کلا زندگی باید همیشه تیمی باشه، گاهی این تیم دو نفره هست، گاهی بیشتر 

هیچ کس به تنهایی نمیتونه و نباید بار زندگی رو به دوش بکشه

ممنون عزیزم من که تلاشم رو کردم و دارم میکنم و میخوام حتما ای وی اف رو انجام بدم فقط بدجور دلم شکس ...

عزیزم میتونم درکتون کنم دقیقا با منم همینطور رفتار کرد من ۳۶ سالم بود گفت آی وی اف جواب نمیده برو طبیعی نشد اهدایی منم اونروز حالم خراب شد ولی رفتم جای دیگه و کار خودمو کردم.بازم خداروشکر شما یه فرزند دارید با ماها که اینطور رفتار میشه برا بچه اول واقعا غیرقابل تحمل هست.

ان شاءالله که اینبار به سلامتی باردار می شید و به سرانجام میرسه تلخی این روزا فراموشتون میشه

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبید؟ اگه دندون درد داشته باشیم که به عصب رسیده باشه و عفونت کرده باشه، بخایم برای ورو ...

سلام عزیزم، بیشتر بیماری لثه که طرف جرمگبری نکرده باعث بالا رفتن crp میشه ولی احتمالش هست عفونت شدید دندان هم باعثش بشه، ولی من تا حالا جایی ندیدم، فقط لثه بوده 

عزیزم اگر نگرانی همون تست ته حلق کرونا PCR بده (crpنه ها) 

سلام عزیزم، بیشتر بیماری لثه که طرف جرمگبری نکرده باعث بالا رفتن crp میشه ولی احتمالش هست عفونت شدید ...

ممنون عزیزم، لطف کردی، ببینم همسرم رو می تونم راضی کنم بره دندونش رو درست کنه، فعلا که داره مقاومت می کنه   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
۳۹ سالمه چی بگم عزیزم لابد من خیلی بدشانسم😭😭😭 اصلا نمیتونم جلو گریم رو بگیرم بیشتر از برخوردش ...

عزیز دلم ناراحت نباش بعضی ها حرف زدن بلد نیستن هر چقدر هم سواد داشته باشن ایشالله که بحق همین روزهای عزیز جواب میگیری  خوش اخلاق ترین دکتری که دیدم دکتر عابدی بود بهم وقت ۱۲ شهریور داده بود من ۱۰ روز زودتر رفتم گفت تو اینجا چیکار میکنی یکم من من کردم گفتم اومدم انرژی بگیرم واقعا انرژی ازش میباره اگه میتونیحتما برو پیشش 

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
─═इई 🌸🍂🌼🍂🌸ईइ═─ تو که میدانی باید در سختی ها مقاوم باشی، چرا ناامید می شوی؟!... تو که میدان ...

عزیزم، خیلی زیبا بود، اشکم در اومد

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دوستم منم تبریز هستم دکترم دانایی بود بیمارستان بین الملل خیلی زیاد ازشون راضی هستم هم سوادش خوبه هم ...

مرسی عزیزدلم من تهرانم یه بار ای وی اف کردم ونشد برای یه دوست دیگه ای میخوام لطف کردی توضیح دادی ممنون 

من امروز رفتم پیش دکتر نصر اولا که یک ساعت معطل شدم شوهرم رو راه ندادن وقتی هم رفتم تو تا تونست س ...

عزیزم حالا دکتر نصر اگه کارش هم   خوبه باشه  شاید اسم در کرده ‌...همین دوستمون مامان سلما رفته بود پیشش سریع گفته بود تخمک اهدایی باید بگیری ،دکتر عارفی وزهرا نادری برای سقط مکرر عالین حتما چندتا دکتر خوب برو نظرشونو بدون 

من آبجی ندارم، آبجی های من شمایید😍😍😍 ببین مادر شوهرم خیلی دوست داشت کمکم باشه ولی خب من با مادرم ...

یعنی در ماه یک هفته میری اونجا و همسرت تنها میمونه؟

من آبجی دارم.کار بلد نیست.مجرده.ولی میدونم که میاد کمکم.تنها کسی که میتونم روش حساب کنم آبجیمه.مامانم کمر درد و پادرد داره.نمیتونم ازش کمک بخوام.

میبینی.از الان خودم رو مادر حس میکنم  

خدایا شکرت  
سلام دوستای گلم....  خیلی دلم براتون تنگ شده....  امیدوارم همه این مدتی که نبودم اینجا پ ...

سلام

من تازه اومدم تو‌نی نی سایت

بخاطر خوندن پیامهاو‌راهنماییهاتون

و کمکهاتون خیلی دلم میخواست خودتونم حضور داشته باشید😍

دقیقا. من خیلی سعی میکنم آرامش خودم رو حفظ کنم و یه کم به خودم معمولا زمان میدم تا خودم رو جمع و جور ...

عزیزم‌ منم ۴۱ سالمه.تفاوتی با هم نداریم.ما فقط باید امیدمون به خدا باشه.همین.

خدایا شکرت  
من امروز رفتم پیش دکتر نصر اولا که یک ساعت معطل شدم شوهرم رو راه ندادن وقتی هم رفتم تو تا تونست س ...

عزيزم خودت رو ناراحت نكن.دكتر نصر بيشتر از اينكه دكتر باشه بيزينس من هستش.البته دوستاني كه دكترشون نصر هست ناراحت نشن ايشون باسواد و دقيق هستن ولي ديدگاهشون به بيمار مثل يه پزشك نيست بيشتر به عنوان كيس بيزينس نگاه مي كنن.

دكتر من پاكروش هستش.اصلا اخلاق نداره خيلي جديه .روزي كه به من پيشنهاد ميكرو داد بهم گفت به خاطره ذخيره تخمك شانسم پايينه ولي گفت بهتره ميكرو كنم.در نهايت گفت اگر مي خواي با دكتر هاي ديگه مشورت كن.منم از نصر وقت گرفتم دقيقا همين رفتار رو با من هم كرد و گفت ميكرو نمي كنم شانست صفره و بايد اهدايي بگيري.سه ماه بهم لتروزول داد گفت برو.

الان پيش پاكروش تو سيكل ميكرو هستم.حالا اين كه نتيجه بگيرم يا نه رو نميدونم ولي دكتر بهترين پروتكل رو براي من بكار گرفته تا بتونم نتيجه بگيرم بقيش هم دست خداست.

دكتر نصر يا كسايي كه تخمدان پر و پيمان دارن رو ميكرو ميكنه يا كسايي كه اهدايي مي گيرن و به همين علت هم هست كه آمارش بالاست.البته اين هم كه بالاست رو مطمئن نيستم چون هيچ رفرنسي وجود نداره