2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
عزیزم این تاپیک مال رد و بدل کردن همه اطلاعات ناباروری هست از هر جهت. آره شده، تو توی آی یو ای هم او ...

یعنی ای یو ای هم اسپرم ک مشکل داشته باشه جدا میشه وارد رحم نمیشه؟فکر کردم فقط نمونه رو شست شو میدن و همونو تزریق میکنن

احساس تورم و باد کاملا طبیعی ختی تا یک هفته ولی اگه قرار باشه حالت بد بشه بعد دو روز میشه اونجا تو م ...

مرسی عزیز دلم

من دیروز ساعت ۱۱ صبح اومدم خونه،یعنی اگه چیزی بود تا الان معلوم میشد پس؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی ای یو ای هم اسپرم ک مشکل داشته باشه جدا میشه وارد رحم نمیشه؟فکر کردم فقط نمونه رو شست شو میدن و ...

آره عزیزم اسپرمای سالم رو جدا میکنن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
راستش هیچی دراینباره نمیدونم مامای اونجا تو اون شرایطی که هیچی نمیفهمیدم یه نسخه دستم داد گفت دوهفت ...

عزیزم من همیشه برای بارداری که اقدام میکردم کنار داروهای تحریک تخمدان که استفاده میکردم چون تنبلی داشتم دوفاستون هم میدادن بهم چون دوفاستون مانع بارداری نمیشه باردار هم نباشی باعث پریود شدن میشه بخاطر اتفاقی هم افتاده براتون واقعا ناراحت شدم حتما حکمت خدا این بود طبیعی باردار بشی 😍

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
راستش هیچی دراینباره نمیدونم مامای اونجا تو اون شرایطی که هیچی نمیفهمیدم یه نسخه دستم داد گفت دوهفت ...

به نظرم امروز پروژسترون رو نخور تا فردا از یه دکتری یا مرکزی بپرس. دوفاستون همون پروژسترونه یا نوعی از پروژسترون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستانی که تبریز هستید اسم دکتر خوب معرفی میکنید لطفا 

دوستم منم تبریز هستم دکترم دانایی بود بیمارستان بین الملل خیلی زیاد ازشون راضی هستم هم سوادش خوبه هم انسانیت داره مقابل بعضی دکتر ها واقعا هم اخلاق داره هم اخلاقیات براش مهمه فقط یکم هزینه هاش زیاده. البته تعریف دکتر موسی پور رو هم زیاد میکنن بازم تحقیق کن دکتر های دیگه مثل حمدی و قاسم زاده و فرزدی هم هستن دکتر قمری هم هس که مرد هستن فعلا دانایی و موسی پور بیشترین ivf  ها رو انجام میدن اونطوری که شنیدم و دیدم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
این چیه روژان جون؟ چی رو میشه چک کرد؟مامان بی علامت داشتیم؟

کانال تلگرام  مامانهای موفق Ivf  

اکثرا بدون علامت بودن وفقط کمی زیر دلشون درد گرفته خیلی کم نوشتن که لک دیدن بهتر آرامش  حفظ  کنیم توکل به خدا منتظر باشیم

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

ان شاءالله که خیر بوده دوست عزیز واقعا ناراحت کننده هست ولی چاره چیه تو این راه بالاخره احتمال همه چی هست از کنسل شدن تا منفی شدن باید صبور باشیم و بسپاریم به خدا که قطعا بهترین هارو برا بنده هاش میخواد.

شما از امشب طبیعی اقدام کنید ان شاءالله که این ماه با بی بی مثبت همه رو غافلگیر کنید دوفاستون هم همون پروژسترون هست که اگه ان شاءالله باردار شدید جای جنین رو سفت میکنه.

خدایا شکرت