2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044811 بازدید | 684412 پست
۳۹ سالمه عزیزم به من گفت ۴۲ سالگی اصلا فکرشم نکن خوابشو ببینی  بله فقط باید خدا بخواد

یکی از دوستانم تو سن ۴۸ سالگی رفت تو سیکل ای وی اف و ۴۹ سالگی دخترش به دنیا اومد البته با تخمک اهدایی..

من ساق پام درد میکنه ..به حساب خودم شش هفتم طبیعیه؟؟؟ گاهی رانمم درد میگیره

طبیعیه عزیزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم باهات کاملا موافقم. هممون روز خوب و بد داریم. راستش من حتی فکر میکنم همه جای دنیا همینه اما با ت ...

اره عزیزم همینه دقیقا باید از این حرفای  منفی گذشت🌺 منم به این نتیجه رسیدم که مردم خیلی مشکلات دارن باید همدیگه رو درک کنیم دکترم یکیه مثل ما 

رانندگی همه عصبی تر شده پرخاشگری بیشتر شده خلاف بیشتر شده این فشاریه که رو همه اومده حالا کم یا زیاد 

از کجا معلوم دکتر مریض قبلیش ناراحتش نکرده باشه ....

باید رو خودمون کار کنیم این انرژی ها منفی رو دور کنیم 

مخصوصا شما که الان مادر شدید خیلی به فکر روحیه خودت و بچت باش 

تو ایران ارامش داشتن خودش یه هنره دیگه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
تازگیا‌آزمایش‌دادی؟؟ ژنتیک‌لازمه‌به‌نظرت‌بدم؟چون‌یه‌بچه‌دارم‌میگم خودمم‌میگم‌انعقادی‌وایمنی‌بدم.. ...

نه خوب بچه داری فعلا همون انعقادی رو بده 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

یادم رفت @لوبیا_پلو    

بگم اگه شوهرت رو بالا راه ندادن برای کرونا و خلوتی بالا بود عزیزم چون مریض خیلی زیاده همراهم باشه کنارش دیگه تو این کرونا خطرناک میشه 

سلام دوستای گلم....  خیلی دلم براتون تنگ شده....  امیدوارم همه این مدتی که نبودم اینجا پ ...

سلام به روی گلت آنا جون.خوبی؟بچه ها و خانواده خوبن؟ماهم خیلی دلمون برات تنگ شده و واقعا جات همیشه خالیه.ایشالا که همیشه خیر و نیکی سرانجام زندگی خودت و خانواده باشه.من همیشه ممنون زحمات شما بابت این تاپیک خوب و مفید و دوستان خوب اینجا هستم.خیلی جاها از نکات تاپیک و تجربیات مفید شما و دوستان استفاده کردیم...خیلی وقتا دوستای این تاپیک سنگ صبورمون شدن و حرفایی رو که به هیچ کس نگفتیم اومدیم اینجا و گفتیم..با غمهای همدیگه اشک ریختیم و با شادیامون لبخند زدیم...بازم ممنون خواهرجون..

اره عزیزم همینه دقیقا باید از این حرفای  منفی گذشت🌺 منم به این نتیجه رسیدم که مردم خیلی م ...

دقیقا. من خیلی سعی میکنم آرامش خودم رو حفظ کنم و یه کم به خودم معمولا زمان میدم تا خودم رو جمع و جور کنم. اگه با این حرفای منفی آدم بخواد دلش بشکنه که دیگه هیچی. مثلا همین دوستمون تو چندتا پست روی 42 سال تاکید کردن، اینجا تقریبا همه میدونن من 42 سالمه. اما خب میدونم بی منظور بوده و اعصابش خورد شده و داره حرفای دکتر رو حلاجی میکنه تا شاید به نتیجه برسه. واسه همین بی تفاوت رد میشم. خیلی چیزا هست که از اختیار ما خارجه واسه همین اگه بخوایم همش استرس داشته باشیم که دقیقا نتیجه معکوس میگیریم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم سرگیجه دارم ..درکت میکنم..پسرمن به جز دل دردش کلا روزو شبو گم کرده مرضی جون! روزها میخابه .ولی م ...

آخی عزیزم 

سارا جان، بخاطر اینکه خداروشکر استفراغش کمتر شده نمیخوام بهش دارو بدم، هر جا هم گیرم اومد متأسفانه دوز 40 بود که مناسب دخترم نبود، الآن بیشتر از رفلاکس، کولیک اذیتش میکنه، مخصوصاً موقع خواب 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ان شاالله که خدا حفظشون کنه، برای منم خیلی مادرم و همسرم کمک میکنن واقعا بدون کمک تقریبا غیر ممکنه ا ...

ممنونم عزیزم، خدا سایه شون رو از سرتون کم نکنه عزیزم 

واقعاً میگم مردهایی مثل همسرم رو باید قاب طلا گرفت

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دقیقا. من خیلی سعی میکنم آرامش خودم رو حفظ کنم و یه کم به خودم معمولا زمان میدم تا خودم رو جمع و جور ...

بهترین کارو میکنی عزیزم 😘😘❤️حتی اگه لازمه از فضای مجازی کمی دور شو 

خانوما سلام، روزتون بخیر

شنیدم اطراف رویان سوییت هست برای اقامت

شما اطلاعی دارید؟

یا شماره تلفنی ازشون دارید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
زینب جان حتما باید کمک مادر باشه؟شما رفتی خونه مادرتون یا ایشون اومدن خونه شما؟آبجی نداری؟ من همش ف ...

من آبجی ندارم، آبجی های من شمایید😍😍😍

ببین مادر شوهرم خیلی دوست داشت کمکم باشه ولی خب من با مادرم خیلی راحت ترم و دستشون هم درد میکرد، چند روزی بودن ولی دیگه رفتن به خاطر کرونا 

خونه مادرم آسانسور نداره، با بخیه نمیتونستم برم،تو حاملگی بعد از سرکلاژ هم دکترم اجازه نداده بود پله برم

ولی الان یک هفته در ماه میرم اونجا، گاهی هم مادرم میاد 

اون اولش قشنگ تا یک ماه باید یه نفر دائم به جز همسر پیشت باشه

، یه نفر که کار بلد و جون دار باشه🤣🤣🤣 آخه فسقل بچه یه لشکر رو از پا در میاره، مامان، بابا، مادر بزرگ و... 

سلام دوستان خوبید؟

اگه دندون درد داشته باشیم که به عصب رسیده باشه و عفونت کرده باشه، بخایم برای ورود به سیکل تست crp که التهاب و عفونت موجود در خون رو نشون میده بدیم، به نظرتون ممکنه بخاطر عفونت دندون تست مثبت شه؟ @زینبی_بابا    

هرکس می دونه ممنون میشم جواب بده    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست