2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
سلام،بچها کسی بوده با مصرف قرص اینو فولیک ترشحاتش زیاد شده باشه؟وتخمدوناش درد گرفته باشه البته دردش ...

من میخورم عزیزم ترشح کمی ولی درد اصلا ندارم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چیزی نگفتن دکترهای رویان زیاد به دی اف ای توجه نمیکنن.اسپرم خیلی شرایطش بدهست خیلی ولی تخمک های خودم ...

یعنی رکورد زدی از 87 رسید 23!!! چقدر کامل توضیح دادی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروز رفتم سراغ جنین هامو گرفتم.چقدر خوبههههههه😍😍😍😍 احساس مادر شدن هرچند اندک.هرچقدر دور ...

عزیزم❤❤❤ چقدر عالی

امیدوارم یه دو قلوی ناز و سالم خدا بهت بده😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم❤❤❤ چقدر عالی امیدوارم یه دو قلوی ناز و سالم خدا بهت بده😍😍😍

فدات بشم.ممنون عزیزم.انشالله قسمت و روزیه همه منتظرا

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
فدات بشم.ممنون عزیزم.انشالله قسمت و روزیه همه منتظرا

زنده باشی دختر خوب😙 الهی آمین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان كسي به تازگي آزمايشهاي ايمني و انعقادي رو انجام داده ؟ هزينه و كجا انجام دادين ؟ ممنون 🙏🏼

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
برای چه تاریخی نوشته عزیزم؟ 

برا اول هفته 11،الان داشتم فکر میکردم فهمیدم چرا به جای ان تی سونوی سن حاملگی نوشته،جنین دوم خیلی قلبش واضح نبود،دکتر برا دو هفته دیگه سونو نوشته که تا اون وقت قطعی تکلیف دومی مشخص بشه.چون برا ان تی باید بدونی چند تا جنین هست چون اگه دو تا باشه قیمتش دو برابر میشه

😔😔😔😔

سلام زینب جان..ممنون عزیزم از همدردیت،،میخواستم با شما و دوستان یه مشورتی انحام بدم،همسرم اصرار داره که برا سیکل پریودی بعدیم دوباره برا انتقال اقدام کنیم.میخواستم بدونم  مشکلی نیست؟اخه این بسته ی اخری هست،ودیگه ندارم.حالا موندم چکارکنم 

ممنونم عزیزم اطلاع دادید ، آره باید بگیرم چون کارشناس اونجا هم خیلی تاکید داشت میگفت بگیر شاید تا مو ...

تیارا جان من دیروز تماس گرفتم سازمان غذا و داروی تهران وصلم کردند به یه آقایی که کارش در رابطه با داروهای ای وی اف بود گفت دیروز بحث تعرفه ی گونال حل شد و تا یک هفته ی دیگه گونال ۳۰۰ و ۹۰۰ میاد توی بازار. بهش گفتم الان ۲ ماهه دوستانم زنگ میزنند و همین جوابها رو می شنوند گفت نه اینبار دیگه مشکلش حل شده

اینم شمارشه خواستی شما هم زنگ بزن 02166963866

بگو درباره ی داروهای ای وی اف سوال داری وصلت می کنند بخش مربوطه.خبرشو به ما هم بده

سلام شادان خانم.خوبی عزیزم..کدوم مرحله ایی؟؟

سلام عزیزممم😍😍😍 خوبم قربونت، تو سیکل انتقالم اگه خدا بخواد ده بهمن انتقالمه

خوبی خودت؟ راستی چندروز پیش صدات زدم ولی اسمت آبی نمیشه نمیدونم چرا، آزمایش دادی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40