2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
برگرد خواهری با خیال راحت، فقط وسط راه هر یک ساعت پیاده شو قدم بزن، خون رسانی مختل نشه

یعنی چیزی نمیشه؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برگرد خواهری با خیال راحت، فقط وسط راه هر یک ساعت پیاده شو قدم بزن، خون رسانی مختل نشه

پس میگن تا۴۸ استراحت مطلق داشته باشین تو نت بعدش به زندگی عادی برگردین یامسافرت برین....

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
یعنی چیزی نمیشه؟

نه گلم 

شما یه کنجد بنداز تو عسل، بعد شدید تکون بده 

کنجد میفته؟ نه

حالا تصور کن دیواره رحم پر از خلل و فرج هست که جنین داخل یکی گیر میکنه اساسی

اون دو هفته جنین بر اساس فعل و انفعالات شیمیایی بین رحم و سلول های خودش جلو میره 

پس تا میتونی با تحرک و مصرف آب مناسب گردش خون رو متعادل نگه دار تا مواد تازه و اکسیژن به اونجا برسه و مواد زائد دفع بشه

تنها ممنوعیت بلند کردن چیز سنگین هست و نزدیکی

خودت هم خسته نکن که مثلا نفست بالا نیاد همین😉😉😉

سلام عزیزم خودت خوبی‌؟ آره خدا رو شکر داره تموم میشه خودم هم باور نمیکنم از اون چند تا سلولی که روز ...

ای جونم چندتا سلول حالا برا خودش مردی شده. مام هستیم شکر

فعلا اندر خم یک کوچه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه گلم  شما یه کنجد بنداز تو عسل، بعد شدید تکون بده  کنجد میفته؟ نه حالا تصور کن دیواره ...

وای چه قشنگ توضیح دادی من همش نگران این بودم که بمونم یانه...بعدش یه چیزی نشه بیفتن بچه هام😂

خداخیرت بده خیالم راحت شد😘

نکنه من یدونه میدم نشه 😒😒😒

نه عزیزم

بد به دلت راه نده

من با امکان دوقلویی دوتا انتقال دادم

و مطمان باش اگه جفاش عالی بود همون یکی میکشتن یا برای بعضیا سه تا

من تخت بغلیم ۴تا انتقال داد

ربطی نداره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
پس میگن تا۴۸ استراحت مطلق داشته باشین تو نت بعدش به زندگی عادی برگردین یامسافرت برین....

عزیزم من دارم بهت با توضیح علمی و پشتوانه مقاله میگم 

خودم هم استراحت نکردم 

لطفا اون میگن ها رو توجه نکن بهش، اگر دوست داری واقعا نتیجه بگیری

میگن ها زیادن ولی از هر کدوم دو تا دلیل علمی بخواه، عمرا جواب منطقی داشته باشن

سلام بچه ها 

من شنبه گذشته تخمکم و درآوردن از هشتا فقط سه تاش توش سالم بود بردن برای تشکیل جنین و تعیین جنسیت 

چهارشنه اش رفتم که گفتن فقط یک دختر تشکیل شده منم دیگه انتقال ندادم ولی جمعه اش خیلی درد داشتم در حد مرگ که فقط جیغ می زدم دکترم گفت بخاطر امپولا بوده عوارض رو بعضیها اینطوریه 

کسی تا حالا اینطوری شده 

بعد بهم گفت بزارم برای بعد عید ادامه درمان را گفت یکم داروهای تقویتی بخورم شاید تخمدانم تقویت بشه 

بهم اووبوست داده با یه پودر

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه