2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم بچه ندارم.سال۹۲ازدواج کردم از همون اول هم بچه می خواستم ولی قسمتم نبود تا الان که هنوز دنبا ...

اوابوست داری میخوری که انشالله حسابی تخمک های سالم و قوی میدی عزیزم. انشالله آخرین بار از این نظر باشه که همین بار مامان شده باشی. اوابوست شنیدم خیلی خوبه برای کیفیت اما من بخاطر معده حتی بهش فکر هم نکردم. الانم کلی پول دادم برای پودر پروکسید همش ۷ تا دونه رو تونستم بخورم. بقیه اش همینجوری مونده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دفترچه بیمه تامین اجتماعی داشته باشی با تایید بیمه دونه ای ۴۷۰۰۰ ولی آزاد دونه ای ۷۶۰۰۰

فقط ۱۴ تاش رو بیمه تایید میکنه. یعنی یه داروخانه بهم گفت فقط ۱۴ تاش تایید میشه. به نظرم کاش میشد تو دوماه دوتا نسخه بنویسن یا میشد دوتا دفترچه برد برای نسخه

البته من خودم آزاد بودم

آهان پس مشکل پیدا نکردن نداری خدارو شکر. روزی چند واحد باید بزنی؟ ۱۵۰ واحد؟

چرا مشکل پیدا کردن ندارم اتفاقا از چندتا داروخونه پرسیدم نداشتن حالا شما گفتید هفته دیگه توضیح میشه گفتم ببینم اون موقع پیدا میشه یا نه ،،، هنوز نگفتن که چند واحد باید بزنم چون سیکل قبلی سینال داشتم و جواب نگرفتم دکتر اینبار تو پروندم نوشت که گونال استفاده کنم کارشناس هم که داشت داروها رو مینوشت گفت گونال پیدا نمیشه حالا برات از الان مینویسم تا سیکلت شروع بشه بگرد پیدا کن ،،، بعد کارشناس تعداد سینالهایی که تو سیکل قبل استفاده کردمو شمرد که 20 تا بود بعد تو دفترچه نوشته 20 تا 75 واحدی دیگه نمیدونم موقع استفاده 75 تا کم نیست یا مثلاٌ زیاد میشه 

چرا مشکل پیدا کردن ندارم اتفاقا از چندتا داروخونه پرسیدم نداشتن حالا شما گفتید هفته دیگه توضیح میشه ...

تیارا جان فردا حدود ساعت ۱۲ داروخانه ۲۹ فروردین توزیع میکنه ۷۵ رو. اگه سیکلت نزدیکه به نظرم برو بگیر. باز هرطور صلاح میدونی

تیارا جان فردا حدود ساعت ۱۲ داروخانه ۲۹ فروردین توزیع میکنه ۷۵ رو. اگه سیکلت نزدیکه به نظرم برو بگیر ...

ممنونم عزیزم اطلاع دادید ، آره باید بگیرم چون کارشناس اونجا هم خیلی تاکید داشت میگفت بگیر شاید تا موقع استفادت بشه دیگه نتونی پیدا کنی ،،، چاره ای ندارم خیلی گرونه ولی باید بگیرم دیگه

یه نکته دیگه اینکه از کارشناس پرسیدم خود داروخانه رویان ندارن گفت نه ندارن اگه هم داشته باشن برای بیمارای خاص نگه داشتن گفتم یعنی چه نوع بیمارهایی خب همه به داروها احتیاج دارن ولی جوابی نگفت خودشو مشغول نوشتن پروندم کرد ،،،، پس واقعاً ممکنه خیلی جاها داشته باشن ولی متاسفانه گزیده دارو پخش میکنن

به نظرم نری بهتره 

عزیزم بهشون گفتم دکتر گفت مشکلی نداره دیروز رفتم عکس رنگیمو گرفتم مرسی عزیزم

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔