2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بچه ها اينجا كسي بوده كه داروهاي موقع انتقال رو ايراني مصرف كرده باشه و مامان شده باشه؟!

اره عزیزم من ایرانی مصرف کردم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ببین گلم خودت با طب سنتی استرس رو کنترل کن  من یه ذره از عوارض این داروهای روانپزشکی ترس دارم ...

آره اتفاقا می خواستم پرانول ۱۰ بخورم روزی یکی ولی بازم ترسیدم نخوردم گفتم بجاش قران بخونم حتما آروم میشم کنارش گل گاوزبونم هرازگاهی دم می کنم دیگه بیشتر از این از سنتی چیزی نمی دونم😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ کدوم از اینا رو ندارم  حتی کیست ..عکس رنگیمم خوب بوده ...   بعد ۷ سال یه دکتر بهم گفته ...

عزیزم شما می خوای هیسترو کنی؟ من سال ۹۵ انجام دادم خیلی عمل راحتیه اصن نگران نباش از من ترسوتر فک نمی کنم کسی باشه ولی انقد راحت بود که بعد از اینکه چشمامو باز کردم یعنی کامل هوشیارشدم سریع خودم تنهایی بلندشدم رفتم سرویس بهداشتی بعدشم لباس پوشیدم و ۲ ساعت بعدم که سرمم تموم شد مرخص شدم فقد ۳ روز استراحت کردم تا بخیه هامو کشیدم و تمام انشالله برای شماهم همه چی عالی پیش بره عزیزم .

گلم من هر بار iui میرفتم چند نفر میدیدم با اون روش حامله شدن دفعه آخر هم که رفته بودم واسه سرکلاژ ی ...

وای خدا کنه عزیزم من که همش فکرای چرت و پرت می کنم اما دیگه بقول تو که تو پستای قبلی بهم گفتی آدم چیزی رو از دست نمیده حداقل دیگه همش اینجوری خودمو توجیه می کنم سپردم بخدا همه چی رو 😍😄

عزیزم شما می خوای هیسترو کنی؟ من سال ۹۵ انجام دادم خیلی عمل راحتیه اصن نگران نباش از من ترسوتر فک نم ...

من بیشتر از این میترسم  که مشکلی ندارم  میخاد هیسترو کنه منه  در حالیکه  هیچ دکتری بهم نگفته تاحالا  ....خلاصه رحمه دیگه  گلم  باید مراقب بود دستکاری نشه...ممنون از راهنماییت

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
من بیشتر از این میترسم  که مشکلی ندارم  میخاد هیسترو کنه منه  در حالیکه  هیچ دکت ...

اتفاقا منم هیسترو تشخیصی شدم هیچ مشکلی نداشتم حتی قبلش عکس رنگیمم سالم بود ولی دکتر صلاح دید که هم هیسترو و هم لاپارا تشخیصی انجام بده برام تا دقیق تر بررسی بشم که بازم خداروشکر همه چی سالم بود اما دیگه به دکترم اعتماد کردم 

اتفاقا منم هیسترو تشخیصی شدم هیچ مشکلی نداشتم حتی قبلش عکس رنگیمم سالم بود ولی دکتر صلاح دید که هم ه ...

دکترت کی بود ...الان بچه داری  ..شوهرت سالمه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سلام زينبي بابا جون مرسي كه جوابمو دادي اتفاقا چند وقته دارم دمنوش گل پنيرك رو ميخورم اما نميدونست ...

خواهش می کنم عزیزم 

ان شاالله شما هم این دفعه مامان بشی 

گلم من نه تنها استراحت مطلق نبودم، تازه هر روز سر کار میرفتم کلی پله داشت طبقه دوم بود

جمعه های اون دو هفته انتقال هم کامل درگیر بودم، جمعه اول رفتم کمک مادرم مهمون داشت، تازه اونا طبقه سوم بی آسانسور

جمعه دوم کلاس داشتم از 8 صبح تا 7 شب، بعدش رفتیم پیاده روی و رستوران

روز های دیگه هم پیاده روی میکردم

چون استراحت خصوصا از نوع مطلق اثر مثبت که نداره هیچ کلی هم خطرناکه و ریسک تجمع و لخته شدن خون در پاها هست و خون رسانی به رحم مختل میشه، تازه همش از بیکاری فکر و خیال منفی هجوم میاره که اونم خوب نیست

گلم اگر مستعد یبوست هستی اصلا نشاسته برات خوب نیست

کلا مکانیسم جذب غذا تو بدن جوری هست که مثلا اگر غذای ژلاتینی مثل پاچه یا سوپ پای مرغ یا... هر چی مصرف بشه تمام ذرات تجزیه میشه به مولکول های مغذی و اون وقت از طریق روده جذب میشه، پس با خوردنش محیط رحم چسبناک تر نمیشه 

در نتیجه بهتره تغذیه سرشار از آنتی اکسیدان و غذاهای مقوی باشه و سازگار با طبع هر کس و آب و مایعات زیاد برای دفع بهتر مواد زائد و رادیکال های آزاد داخل بدن

آره گل پنیرک برای همه خصوصا کسایی که آندو دارن یا داشتن قبلا عالیه

فقط ماهی جنوب که جیوه داره و جگر نباید مصرف کنی و روغن کنجد در حجم زیاد به خاطر ویتامین آ زیادی که داره

وگرنه هیچ منع غذایی وجود نداره 

زيني بابا جون شما آناناس و انبه هم بعد انتقال ميخوردي؟!

آره عزیزم چون قبلش به صورت روتین میخوردم بعدش هم خوردم ولی نه اینکه زیاده روی کنم در حد همون دو سه شب در هفته شیرانبه

یا یکی دو بار در ماه آناناس

نه زينبي جون تاجايي ك من ميدونم ثمين فقط سه بار پانكچر كرده

آخه چند روز پیش صفحات قبلی تاپیک رو نگاه کردم اونجا نوشته بود 5 بار 

تا قبل از انتقال 12 هم یادمه نوشته بود 40 تا جنین انتقال داده

ان شاالله هر چی هست زودتر مامان بشه چون خیلی اذیت شده

گلم باید بررسی بشه گاهی لک تخمک گذاری هست، گاهی به خاطر پوزیشن سخت موقع نزدیکی هست گاهی هم دلایل د ...

زينبي كمك

دارم ديوونه ميشم

ببين ترس افتاد ب جونم بابت لترزول😭 از طهر ك گفتي نخورم داغون شدم

...
عزیزم میتونی تو نت ی جا رو پیدا کنی ک سیسمونی کامل رو داره..باماشین بری اونجاهم راحت روصندلی بشینی ت ...

مرسی گلم حتما 

یه چیز دیگه هم به ذهنم رسید مثلا اون روزی که قراره برم بیرون فعالیت نکنم و بیشتر خوابیده باشم که رفتم بیرون بد نشه