2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
دیگه اشکال نداره سالم باشن بعد از تولد میریم سراغ ریزه کاریها

از امروز بايد شروع ميكردم، گذاشتم جلوم نشستم تا اين ساعت بيدار، پاهام داره ميلرزه جرات ندارم بخورم😭

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جان خیلی تاثیر داره تو مثبت شدن؟ اگه خیلی موثره انجام میدم بیمم پوشش میده 

والا نمیدونم خیلی موثر هست یا نه ولی خوب اثر + داره

البته اثرش برای کسی هست که همیشه منفی میشده

شما یه بار + شدی یعنی این مشکل وجود نداره برات 

والا نمیدونم خیلی موثر هست یا نه ولی خوب اثر + داره البته اثرش برای کسی هست که همیشه منفی میشده شم ...

اي خدا كمك

زينبي جون واسه خوردن يه لترزول ببين چ حالي ميشم😭

...
عزیزم شرمنده فردا یاد آوری میکنی؟  چون الان چراغ ها خاموشه روشن کنم همسرم بیدار میشه  فر ...

دشمنت شرمنده..باشه عزیزم مشکلی نیست

زینب جون تکوناشو حس میکنی؟😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
زينبي كمك دارم ديوونه ميشم ببين ترس افتاد ب جونم بابت لترزول😭 از طهر ك گفتي نخورم داغون شدم

خدایا منو ببخش 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببین گلم من جای شما بودم حتما استراحت میدادم به بدنم 

به خدا خيلي میترسم میگی طبق گفته من جلو میری ولی فقط یه چیز تو ذهنم هست اینکه یه دکتر خوب پیدا کنی 

فکر کنم دکتر لی لا جون خوب باشه برات با توجه به روحیاتت

و اینو میدونم یکی دو سیکل استراحت دادن اصلا بد نیست، اما نمیدونم چرا دکتر گفته چند سیکل و چون متخصص زنان نیستم واقعا متوجه نمیشم علت اینکه گفته خرابکاری میشه اگر قطع کنی

یه چیز دیگه اینه که وقتی هر سیکل اقدام طبیعی داری اگر دارو بگیری حس میکنی باید باردار بشی و بهت استرس میده پس دیگه بدنت استراحت نکرده

محیا جان همیشه به دوستان میگم دکتر زنان عادی در حدی نیست که بخواد درمان ناباروری انجام بده، باید فلوشیپ داشته باشه وگرنه حاصلش میشه هورمون تراپی های الکی 

حالا حتی اگر فرض کنیم ضررجسمی  نداشته باشه، ضرر روحی که داره

خدایا منو ببخش 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ببین گلم من جای شما بودم حتما استراحت میدادم به بدنم  به ...

خب من قديمي ترين و بهترين متخصص نازايي اين شهر رو رفتم، گفت سه ماه اينجوري بخور حالا ماه اول رو خوردم نشد اين ماه هم نيست رفته سفر نتونستم برم پيشش، مامانم گفت قطع نكن، زينبي جون الان به خدا پاهام داره ميلرزه خب من سه سيكلم از امشب بايد بخورم حالا گذاشتم رو تختم نشستم ب تماشا گيج شدم نميدونم چ كنم يعني الان ينو بخورم خداي ناكرده ديگه بدنم تخمك گذاري نميكنه؟؟

...
خدایا منو ببخش 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ببین گلم من جای شما بودم حتما استراحت میدادم به بدنم  به ...

زينبي عاخه نوشته لترزول واسه درمان اندومتريوز هم خوبه

...
زينبي 

جانم عزیزم؟

گلم یک کلام اگر جای شما بودم تا دکتر خوب پیدا نمیکردم هیچ کاری نمیکردم 

حداقل خیالم راحت بود کار خطرناکی نیست

اول دکتر خوب پیدا کن بعد هر سوال و نگرانی داری ازش بپرس، بعد شروع کن

داری پشت هم و بدون بررسی اقدام میکنی عزیزم بعد نمیشه فکر میکنی وای چه مشکل حادی داری که نشده 

در صورتی که بدون دکتر خوب و جنین شناسی خوب فقط دور خودت میچرخی

دکتر چوبساز و مرکز گاندی هم خوبه راستی