2777
2789
عنوان

شوهر شماهم موقع خرید عروسی اینجوری میکرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 53 پست
والا انگار چیزایی قبلا میخریده از کجا و چه مارکی بوده خیلی ادم کفری میشه

ی کت و. شلوار. انتخاب کرد ۱ملیون من یکی براش انتخاب کردم ۸۰۰ناراحت شد رفت ب مامانش گف اونم زنگ زد گف هرچیشو خواستین بدین بقیشو یواشکی خودم میدم گفتم مونده پولش نیستیم ولی چون میخواست شیری رنگ برداره و. فقط مال یک شب بود گفتم زیاد. گرون نگیر ک دیدم ارزش نداره فرداش رفتیم همون ۱م خریدیم براش ولی جلو ما اصلا خودش نگف ولی عاشقشم خب😏

ی کت و. شلوار. انتخاب کرد ۱ملیون من یکی براش انتخاب کردم ۸۰۰ناراحت شد رفت ب مامانش گف اونم زنگ زد گف ...

پس همه جاییه

منکه خیلی رو مخمه رفتاراش قهرم باهاش

خدایا خودت هوامو داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس همه جاییه منکه خیلی رو مخمه رفتاراش قهرم باهاش

من خنگ تو عقد. خیلی اهمیت میدادم ولی بعدش از هرچیزی ک خودم یا خونوادم. میریردن ایراد میگرفت میگفتم ببخشید شما بهترشو بخر 

من خنگ تو عقد. خیلی اهمیت میدادم ولی بعدش از هرچیزی ک خودم یا خونوادم. میریردن ایراد میگرفت میگفتم ب ...

من از ناراحتی خانوادم زجر میکشم

اگه چیز بد بخریم حق میدم یااونا خیلی چیز تاپ بخرن برامن میگم حق داره

مرد است دیگر گاهی  دلش غر غر کردن و گردن اینو اون انداختن میخواهد

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
مرد است دیگر گاهی  دلش غر غر کردن و گردن اینو اون انداختن میخواهد

هوووووف 

میدونستم انقد سخته سروکله زدن با مرد عمرا ازدواج میکردم

2810