2777
2789
آره مثلا قورمه سبزی یه بشقاب علفه تو مهمونب اگه درست کنیم قطعا کنار کباب باید باشه

شما چند نفر دیگه چه عجیب حرف میزنید درباره غذاهای غیر کباب یعنی چی بشقاب علف یعنی چی کباب نباشه تمام زحمت صاحب خونه به فنا میره چرا کباب وهم قومیتی میکنید این دیگه واقعا عجیبه غذاها سلیقه ای هستن مام کوردیم وکباب خور ولی واقعا به خودم اجازه نمیدم این قلم غذا رو قومیتی کنم...کباب قرمز وکوبیده وجگر وز عاشقشیم ولی دیگه قومیتیش نکنین یا پزیرایی غیر اونو کسر شان ندونید

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده شوهر من ب قول اون کاربر اختلال خودشیفتگی عجیبی دارن از نظرشون فقط خودشونن ک به بچه هاشون خیل ...

وای منم همچین تجربه ای دارم،من خیلی چایی دوست دارم

اینام هر چی تو قوری از روز قبل داشتن میریختن تولیوان و میذاشتن تو مایکروفر گرم بشه آخرشم یه کثافت جوشیده ی بد رنگ میذاشتن جلوم میگفتن بخور شما چایی دوست داری

دیگه آخرش زدم به شوخی و خنده گفتم لعنتی ها چایی خورم آشغال خور که نیستم.من چای تازه دم و خوش عطر دوست دارم.کی آخه چای رو تو مایکرو گرم میکنه نا مسلمونا😂😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بیشتر ببینید

اینکه مادرشوهرم نمیزاره وارد اشپرخونه اش بشیم چه من چه جاریم حق شستن یه لیوان نداریم خونه اش مطبخ که توش اشپزی میکنه اندازه یه اشپزخونه تمیزهه:/ خیلی وسواس هست به شدت!! غذای رستوران هم نمیخوره

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

وای منم همچین تجربه ای دارم،من خیلی چایی دوست دارماینام هر چی تو قوری از روز قبل داشتن میریختن تولیو ...

واااای😂درکت میکنم.من چای خیلی دوست دارم.خودم تو خونه ام که دم میکنم با هل و بهارنارنج و گل محمدی و. ..دم میکنم.مهمونی که میرم فقط چای کهنه و جوشیده نباشه راضیم.مادرشوهرم هردفعه میرم خونه اش یه دونه چای کیسه ای میندازه فلاسک آب جوش ،ده بار اینو برام میاره.متنفرم از این کیسه ای ها.علاوه بر مضر بودنش طعمی نداره.منم مثل شما به شوهرم گفتم چای خورم آشغال خور که نیستم.بعد هم گفتم کم خونم نباید چای بخورم.دیگه خونشون چای نمیخورم.

خاندان شوهر. طرف پدر شوهرم خیلی خوبن. ولی ظرف مادر شوهرم رفتیم خونه مامان مادر شوهرم. استکان چایی ...

یعنی استکان خودتون دوباره بایدجمع بشه و تو یه استکان جدید براتون چای بیارن؟خب خودتون توش چای خوردین.

برای ما حتی شهرای اطرافمون هرکی رو دیدیم همین کارمادرشوهرتون روانجام میده شاید تک و توکی استکان رو جمع کنن و جدید بیارن

ولی یچی اینجا برای من عجیب بود همتون قطع ارتباط کردید ،

حالا خانواده شوهرتون داغون سالم خوب بد هرچی ک هستن خودتون ارتباطتونو کمرنگ کنید چرا پای شوهراتونم از خونه پدر مادرش میبرید ؟؟؟

خانواده شوهر خودمم گلی از گل های بهشت نیستن ولی من خودم کمرنگ شدم شوهرم نه اتفاقا دوستدارم پیگیر بچه هام باشن ولی خاکبرسرشون پیگیر بچه هامم نیستن 

بنظر من شما ها خیلی عروس های عجیب و پلیدی هستید 

حالا بچه هاشون رعایت میکنن اما مادرشوهرم یکسری اصول آداب تو جمع رعایت نمیکنه بچه هاش خیلی باهاش کار میکنن اما بازم سوتی میده ...

و اینکه خیلیییییییی خیلیییییییییی غذا می‌خورن و شکمو هستن سر سفره اول چایی میارن هنوز استکان چای سرسفره است غذاشون هم میارن و در حجم بالا میخورن ..

سر سفره مادرشوهرم برنج رو گاهی با قابلمه میاره کنار سفره خودش برا همه میکشه. اول هم برا پدرشوهرم. بع ...

چه عیبی داره🙄

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

مادرشوهرم 46 سالشه خیلی راحت از پریودیش تو خونه صحبت میکنه مثلا میگه من عادت شدم سرم درد میکنه یواش ...

اتفاقا افرین بهش فک کن این درد مال اقایون بود ببین چطوربهش بها میدادن وهزارتا حق وحقوق براش درنظر گرفته میشد منم میخوام این مساعله تو خونم برا  دخترام وپسرم عادی باشه اگه منو بابای دخترام نبودیم داداششون بشه سنگ صبورشون وکمکشون کنه