2777
2789

خانواده شوهر من ب قول اون کاربر اختلال خودشیفتگی عجیبی دارن 

از نظرشون فقط خودشونن ک به بچه هاشون خیلی خیلی اهمیت میدن و هیشکی مثل اونا ب بچه هاشون رسیدگی نمیکنه 

حالا خاهرشوهرم شیش تا بچه داره دو سه تا دو سه تا هر کدوم یه اتاق دارن کلا یه خونه سه خابه دارن مثه خوابگاه ها همه تختا دو طبقه سه طبقه ک جاشون بشه بعد میگن هیشکی مثل ما رسیدگی نمیکنه و ما بچه هامون باهوشن بقیه بچه هاشون گیجن 

احساس خود خوشکل پنداری فوق العاده عجیبی هم دارن 

ب هیچ عروسی محل نمیزارن اصلااا فقط دامادا رو تحویل میگرفتن 

پاگشام کردن یه جا قاشقی بهم دادن تازه شام هم ماکارونی بود  😕

بین نوه های دختر و پسری خیلی فرق میذاشتن مثلا ب بچه های برادرشوهرام زنگ هم نمیزدن فقط نوه های دختری رو تحویل میگرفتن 

من ک بین عروسا مسیرم نزدیکتر بود میرفتم خونشون سر سفره تا میتونستن جلوم سالاد کلم میذاشتن اونم بدون سس و نمک و نارنج فقط با یه ذره نمک هی میگفتن تو سالاد دوس داری بخور . نمیدونم کدوم بیشعوری ب اینا گفته بود من سالاد دوس دارم یبار خندم گرفت تو دلم حتی اضافه سالادای بقیه هم میریختن جلو من میگفتن بخور شکمم باد میکرد بس ک کلم خالی بخورم انگار. با بز و گوسفند اشتباه میگرفتن منو 

خرافاتی هم بودن 

همیشه هم فکر میکردن یکی چشمشون زده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاندان شوهرم خاندان خودمم میشه😂😐ولی یه نفر میگف رسم دارن شب اول عروسیمون نبات جیشی میندازن تو چایی ...

نبات جیشی نیست منم شنیدم داخل شورت عروس نبات میزارن بعدمیندازن داخل چایی دامادمیدن بخوره تاحرف گوش کن بشه

نبات جیشی نیست منم شنیدم داخل شورت عروس نبات میزارن بعدمیندازن داخل چایی دامادمیدن بخوره تاحرف گوش ک ...

خاک بر سرشون 

خا جیشیه😂🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

من کامنتا رو خوندم اینقدر به خودم فشار اومد تا بلخره یه چیز عجیب پیدا کردم  پدر شوهرم وقتی میره حموم جلوی منو بچه هام مادرشوهرم صدا میزنه میگه بیا پشتمو کیسه بکش  اوایل اینقدر برام عجیب بود من اونجا نشسته بودم از خجالت میمردم.یکی دیگه هم اینکه تو غذا درست کردن اصلا سخت نمیگیرن.هر چی باشه همونو میارن بخوریم.چون مامان خودم اصلا اینجوری نبود و خیلی تهیه میگیره برای عروس و داماد اوایل برام خیلی عجیب بود.ولی بعد فهمیدم مادر شوهرم مدلش اینه و کلا ساده میگیره‌.و اینکه  خونواده خ بی هستن و خیلی دوسشون دارم.

حروم زاده تر از اینا ندیدم به والله 

فک کن دوست دارن بچه هاشون همه مطلقه شن از بس حسودن...

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید
مادرشوهرم یه جور از دختراش تعریف میکنه انگار داره از شخصیتای مهم و برجسته جهان حرف میزنه

مادرشوهر من موقعی که از شوهرش حرف میزنه انگار فرح داره از شاه میگه😅😅😅😅 اینا خودشیفته پرومکسن

برا همین مهمونیا کم شده خواهر برادر سال تا سال خونه همدیگه نمیرن

بخدا کباب ارزش نداره

باور کن من یکی نون پنیر و گوجه خیار یا پنیر و گردو اونقدر بهم مزه میده که صدتا کباب و پیتزا نه...

واقعا خیلی سمه و ضرر داره ادم بخواد گوشت قرمز زیادی مصرف کنه 

باز جوجه کباب سالمتره...

بهترین نیستم اما در تلاشم که در حال بهتر از گذشته باشم و گذشته ای خوب برای آینده ام بسازم💪❣....حافظه قلبم از ذهنم بیشتره چون کسایی رو که در خودش جاداد هیچوقت فراموش نکرد 

یه چیزیم بگم تو خانوادشون اصلا زمان براشون مهم نیست این که چقدر دیر بیان مهمونی یا عروسی یا دیر شام و ناهارشون اماده بشه وقت شناس نیستن زندگیشون کاملا بدون برنامست مثلا پیش اومده تو شرایط عادی ساعت شش عصر خونشون بهم ناهار دادن ساعت یک شب شام یا خواهرشوهرم عروسی دخترخالش ساعت یازده شب اومده نیم ساعت بعد تموم شد ساعت هشت یهو عشقش کشیده بود رفته بود آرایشگاه 😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مادرشوهرم 46 سالشه خیلی راحت از پریودیش تو خونه صحبت میکنه مثلا میگه من عادت شدم سرم درد میکنه یواش ...

باز برعکس قضیه قلیون و عرق که زشت می دونیم  پریود خانوم مخفی نمی کنن بخصوص  خواهر شوهرام پریودهستن بخوان استخر خانوادگی بگیرین به داداشاشون میگن نه نگیرین ما پریودیم ،یا همسرم میگه ببین خانوم کسی پریود نیست برای استخر 

یا برادر شوهرم زنش پریوده چای نبات دستش از دنبالش جلوی همه خوب قطعا همه مردان می فهمن دیگه 

اصلا چیز زشتی نمی دونن براشونم خیلی عادیه یعنی من که با همسرم سروکله می زنم می بینم چقدر عادیه براشون مثل دستشویی رفتن

واااای از خوندنش هم استرس گرفتم من یکم وسواس تمیزی دارم البته در حد بیماری نیست اما دست خودم نیست حس ...

حالا فکر کن من وسواسم تا حدودی.بعد کلا مامانم بشدت تمیز وما عادت داریم به تمیزی.اینقد این چندسال اذیت شدم دعوا کردم تیکه انداختم هیچ جوره درست نشدن.پیرم کردن.پدرم درومد تا به شوهرم یاد بدم دست بشوره بخدا حلالشون نمیکنم .از خود خدا هم نمیگذرم که گذاشت من که بنده ش هستم اینقد اذیت شم .شایدم خدا خواست گناهامو ببخشه ازین طریق