2777
2789
مادرشوهرم 46 سالشه خیلی راحت از پریودیش تو خونه صحبت میکنه مثلا میگه من عادت شدم سرم درد میکنه یواش ...

اتفاقا افرین بهش فک کن این درد مال اقایون بود ببین چطوربهش بها میدادن وهزارتا حق وحقوق براش درنظر گرفته میشد منم میخوام این مساعله تو خونم برا  دخترام وپسرم عادی باشه اگه منو بابای دخترام نبودیم داداششون بشه سنگ صبورشون وکمکشون کنه 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

توقعای زیادی دارن الان من با یه بچه کوچیک و بااینکه باردارم چون طبقه بالای خونشون رو ساختیم و دوسالی هست اینجا میشینیم باید شام و ناهار براشون درست کنم و اگه شبا هم ساعت ۱۰ مثلا شام ببرم براشون یا صداشون کنم بیان بالا میاد هزارتا تیکه میندازه مادرشوهرم که زودتر شامو درست کن و سرشب باید شام بخوریم که تاآخرشب هضم شه و اینا . یبارم نمیگه عروسم بارداره و بچشم دوساله هست اذیت میکنه شاید نرسیده نه اینو نمیگه هزارتا قلمبه سلمبه هم میندازه طلبکاره فقط.

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لر کجایین؟خانواده همسر منم لر هستن ولی من ۱۳سالِ عروسشونم این عادت رو ندیدم توشون!!!!

دمت گرم😅

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

خانواده شوهر من عجیییییب خودشونو خوب میدونن، همه رو بد 

خودشونو خوشگل می‌دونن، همه رو زشت 

دروغ گفتن یه چیز عادیه واسشون ، از زمانیکه ازدواج کردم ۱۰۰ دفعه ضایع شدن آکا اصلا واسشون مهم نیست 

و یه چیز خیلیییییی عجیب اینه که مادرش میگه عروسه که به حرف پسرمه و من میتونم بهش بگم چکار کنه و چکار نکنه، دخترام مال مردمن واسه همین من هیییییچ انتظاری از دخترام ندارم چه مالی چه معنوی اما از عروس انتظار دارم 🤕

خاندان شوهر. طرف پدر شوهرم خیلی خوبن. ولی ظرف مادر شوهرم رفتیم خونه مامان مادر شوهرم. استکان چایی ...

سمت فامیل شوهر منم تو مهمونی‌های کلی همینجوری چایی میدن تو استکان مهمون با قوری چای میریزن به نظرم پذیرایی رو خیلی راحت میکنه😄

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
وای چقدر زور

اره بخدا ماهم فعلا مجبوریم همینجا باشیم چون اجاره ها بالاس و اینکه اینجارم خودمون ساختیم الانم نمیزارن بفروشیم طبقه ی بالارو بریم یجای دیگه

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨
یهویی و سرزده هروقت دلشون بخواد بلند میشن میان خونه عروسشون 😀😀😀

وای خانواده شوهرمنم همینن پیر شدم سر همین سرزده اومدناشون

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
خب من چی کنم شما 13 ساله ندیدی این رفتارو توشون😒 هر جایی فرق داره با بقیه جاها، ماهم لر بختیاریم

شاید منظورشون اینکه دیگه یه کباب قومیتی نکنین...

من مجردم ولی خواهرم ک ازدواج کرده ی چی از خانواده شوهرش برا هممون عجیب بود نه که بد باشه تازه و عجیب ...

عزیزم شما عجیبتری، یعنی جایی کباب نزارن بهتون بی احتزامی کردن؟ 

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...