2777
2789
بیچاره آب بی زبون

بیچاره ما ک هردفه میریم خونشون باید همه لباسارو بشوریم مخصوصا لباس بچه ها پراز خاک و خول

دیگه بیش از حد نشستنم خوب نیست 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مث بلایی که سر شوهر من اومده انقدر عرق میخورد تا این ایام عید فشارش رفت رو 20 نزدیک بود سکته ک ...

اره افرین منم همسرم با فک و فامیلش همش پای مشروب بودن 

خودم آدم متعادلی ام ولی برای بچه سخت گیرم میگم هرچیزی سن و سال و مکان و اندازه داره

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید
بیچاره ما ک هردفه میریم خونشون باید همه لباسارو بشوریم مخصوصا لباس بچه ها پراز خاک و خولدیگه بیش از ...

من به اسی گفتم که میگه بعضی روزها دوبار میشوره 

خدا رو خوش نمیاد تو این کم آبی

اره افرین منم همسرم با فک و فامیلش همش پای مشروب بودن خودم آدم متعادلی ام ولی برای بچه سخت گیرم میگم ...

آره منم مذهبی نیستم اما برای من خط قرمزه چون خیلی مضره هزینه هم داره گرونه با مزه کنارش کلی خرجمون میره 

معده و روده و دندون و همه چیو خراب میکنه 

آره مثلا قورمه سبزی یه بشقاب علفه تو مهمونب اگه درست کنیم قطعا کنار کباب باید باشه

ما قرمه سبزی،قلیه ماهی،زرشک پلو رو ترجیح میدی برای مهمونی اشرافی 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بیشتر ببینید
من به اسی گفتم که میگه بعضی روزها دوبار میشوره خدا رو خوش نمیاد تو این کم آبی

وای اره روزی ۲ بار ظلمه دیگه

بیشتر ببینید
من به اسی گفتم که میگه بعضی روزها دوبار میشوره خدا رو خوش نمیاد تو این کم آبی

آره عزیزم منم مخالفم البته خودم آپارتمانم حیاط ندارم ولی نمیتونم‌ به اون چیزی بگم الم شنگه له پا میشه

وای خاک وچو...چه جوری روشون میشه.مگه خودشون خونه و حموم ندارن.مادر شوهر و پدرشوهرت چی،اونام باهم میر ...

اره اونام گاهی 

پدرشوهرم مثلا الکی زنشو صدا میزنه بیا پشتمو کیسه بکش🤣🤣

جاریا هم وقتایی ک از شهرستان میان اونجا بمونن چند روز باهم میرن😂

براشون خ عادیه

من نمیدونم چرا از مادرشوهرمم متنفرم از روزی که شدم عروسش .

خاله مه هاااااا 

ولی اسمشم میاد کهیر میزنم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
مامانبزرگ منم این عادت زشتو داره رومون هم نمیشه بهش بگیرم من حالت تهوع میگیرم

اوق پدر شوهر منم اینجوریه حال ادمو بهم میزنه یعنی من گوز رو بهتر می‌دونم تا غروب واقعا چندشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده