جدای مرده دری که خدا داره..که اینا اونقد وقیح شدن که عذاب وجدان ندارن از گناهان و از خدا نمی ترسن برای همین خداوند همیشه رسواشون می کنه.
جدای که دست در دهن و بینی می کنند.شیطنت های بد دارن و خیلی شلوغن از نظر اجتماعی و تنها برای پوشش کارای کثیف شون تن به ازدواج می دن و اصولا از بچه دار بیزارن. اگر بفهمن خانمشون حامله س حاضرن تا پای مرگ زنشون برن.هولش بدن بی بهانه مشت بهش بزنن بفرستنش سفر روی دست انداز بیفته لکه بینی..هر کاری که بتونن نهایت نتونن زنشون رو آتیش می زنن..این واقعیتی بود که داشتیم..و خانواده ی زنه نتونسن ثابت کنند اما بعدش در ازواج دومش خدا رسواش کرد اما اون خانواده از ترس ابروشون علنی نکردن. صوتشو داشتن دادگاه گفت باید فیلم می گرفتید از اعترافاتش حاشا می کنه که صدای من نیست.
یکی از ویژگی مردای هم جنس بازای جدای پرچلی و شلوغ بودن در اجتماع و زیاد داشتن دوس پسر..به هر مسری بهش بر می خورن میگن دوستمه..به همین راحتی...
و اهل صحبت و منطق و رفع مشکل توی زندگی مشترک نیستن. به زورم حاضر نیستن صحبت کنند با شریک زندگی شون براشون مهم نیست ناراحتی و گریه هم کنی مسخره ت می کنند ویار داشته باشی می گن الکی می گی..سادیسم هم دارن..سر و کول پسرا هم زیاد بال می رن..شوخی های جنسی هم می کنند.درم ببندی بخوای صحبت کنی از پنجره فرار می کنند.با دخترام ور می رن..خط قرمز ندارن..عقن
البته من خودم دست شوهرم لای پای دوست هم جنس بازش هم دیدم. توی شب توی ماشین بودیم تاریک بود همیشه فک می کنه هیشکه نمی بینتش..خودم مثل جغد حواسم جمع هست. قشنگ دیدم دستسو کرده لای خشتکه پسره.پسره خوشگل بود و پرورشگاهی بود.البته به پرورشگاهیا توهین نشه.نفرینش کردم سر سال ورشکسته شد و متواری بچه پرورشگاهی.۲تا بچه هم داشت..یک بار دیگه توی تپه ی شهدا در حین دستمالی کردن یه پسر دیدیم این پسر پرورشگاهیو پشت توالت کنار کوه توی تاریکی نور افتاد روش لو رفت..شهدای گمنام زدن کمرش.
بعدا هم چتاشون رو دیدم که گفته بود بریم پشت درختا بکنمت. پسر خوشگله براش نوشته بود..که دیگه گوشیش رو بردم پاسگاه شکایت کردم و..اما با این همه مجبورا موندم از فساد جامعه تا خدا مددم کنه و شرش تموم بشه.
کلا هم جنس بازا خنگ و کثیف و ضایعن.عقن و مردم آزار .نردی که بعد ۴۰ سال هنوز هم جنس بازه و نماز بخونه و کربلا و نماز جمعه بره و بگه اگر چند جمعه نرم نماز جمعه مهر نفاق می خورم اما می ره نماز جمعه منصب بگیره این دیگه آدم نیست. یک حیوونه منافقه