2777
2789
ممنون مهربونم. حالا بعد درخواست دوستی دادی یه وقتایی درد دل کنیم از خودت و بچه ت هم بگو. ممنون همیشه ...

درخاست دادم عزیزم چشمم میگمت

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونشون سه تا تفنگ دارن که ارثیه شون بودهمنم ازشون میترسم😂

خخخ ما پنج تا داریم تو خونه پدرم عین فیلما گوشه خونه لوله هاشون کنار هم .....

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

عروس آدم حساب نمیکنن اصلا تو جمع خودشون راه نمیدن

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
بیشتر ببینید
خب حالا بهردلیل پیرزن بیخیال شواینا که گفتی براهمجنس بازی شوهرت گفتی؟یا دامادتون متوجه نشدم از کجا ف ...

جدای مرده دری که خدا داره..که اینا اونقد وقیح شدن که عذاب وجدان ندارن از گناهان و از خدا نمی ترسن برای همین خداوند همیشه رسواشون می کنه.

جدای که دست در دهن و بینی می کنند.شیطنت های بد دارن و خیلی شلوغن از نظر اجتماعی و تنها برای پوشش کارای کثیف شون تن به ازدواج می دن و اصولا از بچه دار بیزارن. اگر بفهمن خانمشون حامله س حاضرن تا پای مرگ زنشون برن.هولش بدن بی بهانه مشت بهش بزنن بفرستنش سفر روی دست انداز بیفته لکه بینی..هر کاری که بتونن نهایت نتونن زنشون رو آتیش می زنن..این واقعیتی بود که داشتیم..و خانواده ی زنه نتونسن ثابت کنند اما بعدش در ازواج دومش خدا رسواش کرد اما اون خانواده از ترس ابروشون علنی نکردن. صوتشو داشتن دادگاه گفت باید فیلم می گرفتید از اعترافاتش حاشا می کنه که صدای من نیست.

یکی از ویژگی مردای هم جنس بازای جدای پرچلی و شلوغ بودن در اجتماع و زیاد داشتن دوس پسر..به هر مسری بهش بر می خورن میگن دوستمه..به همین راحتی...

و اهل صحبت و منطق و رفع مشکل توی زندگی مشترک نیستن. به زورم حاضر نیستن صحبت کنند با شریک زندگی شون براشون مهم نیست ناراحتی و گریه هم کنی مسخره ت می کنند ویار داشته باشی می گن الکی می گی..سادیسم هم دارن..سر و کول پسرا هم زیاد بال می رن..شوخی های جنسی هم می کنند.درم ببندی بخوای صحبت کنی از پنجره فرار می کنند.با دخترام ور می رن..خط قرمز ندارن..عقن

البته من خودم دست شوهرم لای پای دوست هم جنس بازش هم دیدم. توی شب توی ماشین بودیم تاریک بود همیشه فک می کنه هیشکه نمی بینتش..خودم مثل جغد حواسم جمع هست. قشنگ دیدم دستسو کرده لای خشتکه پسره.پسره خوشگل بود و پرورشگاهی بود.البته به پرورشگاهیا توهین نشه.نفرینش کردم سر سال ورشکسته شد و متواری بچه پرورشگاهی.۲تا بچه هم داشت..یک بار دیگه توی تپه ی شهدا در حین دستمالی کردن یه پسر دیدیم این پسر پرورشگاهیو پشت توالت کنار کوه توی تاریکی نور افتاد روش لو رفت..شهدای گمنام زدن کمرش.

بعدا هم چتاشون رو دیدم که گفته بود بریم پشت درختا بکنمت. پسر خوشگله براش نوشته بود..که دیگه گوشیش رو بردم پاسگاه شکایت کردم و..اما با این همه مجبورا موندم از فساد جامعه تا خدا مددم کنه و شرش تموم بشه.

کلا هم جنس بازا خنگ و کثیف و ضایعن.عقن و مردم آزار .نردی که بعد ۴۰ سال هنوز هم جنس بازه و نماز بخونه و کربلا و نماز جمعه بره و بگه اگر چند جمعه نرم نماز جمعه مهر نفاق می خورم اما می ره نماز جمعه منصب بگیره این دیگه آدم نیست. یک حیوونه منافقه

دقیقا ما هم لر نیستیم ولی مثل خانواده شما هستیم جلو مهمان چه دعوت کنیم چه بی خبر بیاد یا خودش دعوت ک ...

اره همین چیزای کوچیک خودش کلی تعجب میاره برا ادم شاید برای بعضیا عجیب نباشه

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

مادرشون از خودشون بدتره وقتی به کاراشون اعتراض میکردم میگفت برو دکتر، تو حسود تشریف داری وگرنه این ر ...

عجب اینا دیگه نوبر بودن نه جدی آدم نرمال میدونه یه چیزایی تو خود آمریکاشم قفله اصلا ربطی به محرم نامحرمی نداره 

اگه عادی بود واسه همه بود نه فقط اینا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
اره همین چیزای کوچیک خودش کلی تعجب میاره برا ادم شاید برای بعضیا عجیب نباشه

برا ما خیلی خیلی عجیب بود مهمان خیلی برامون عزیزه مخصوصا اقوام شوهر و یا کسایی که وصلت میکنیم ولی برا اونا مهم نبود خانواده شوهر خواهرم مال قم همینجوری بودن کلا از اونا  که اصلا خاطر خوش نداریم بلانسبت نی نی سایتی های عزیز که تو قم هستند 

خاندان شوهر. طرف پدر شوهرم خیلی خوبن. ولی ظرف مادر شوهرم رفتیم خونه مامان مادر شوهرم. استکان چایی ...

باحال بود ، هر کی تو همون لیوانش چای بخوره ، صرفه جویی در مصرف آب و انرژی

خاندان شوهر. طرف پدر شوهرم خیلی خوبن. ولی ظرف مادر شوهرم رفتیم خونه مامان مادر شوهرم. استکان چایی ...

البته اون آوردن قوری چیز بدی نیست چون از اسراف آب و شستشوی الکی جلوگیری می‌کنه 

من روم نمیشه وگرنه همین کارو میکردم