2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طرف شوهرم عادت بدی ندارن (خواهر شوهر مادر شوهر برادرشوهرام )همشون عادین ولی یکی از جاریا شهرستان زندگی میکنن من رفتنی برای مادرشوهرمینا اکثرا ترشی درست میکنم با دبه میبرم یا چن گونی برنج و روغن چن لیتری بازم از سر راه شیرینی و مرغ خورد میکنیم میبریم اکثرا چون راهه دورع رفتنی دو هفته مبمونیم اذیت نشن و جاریم می اومد خونه مادرشوهرم در یخچالو باز میکرد رفتنی با خودش وسایلایی ک ما برای مادرشوهرم بردیمو برمیداشت با خودش میبرد به بهانه ی این ک خیلی خوب شده یا هوس کرد (نمیدونم مگه زن حاملس ک هر لحظه هوس ی چیز میکنه)خب خودت درست کن خسیس .خیلیییی پرو تشریف دارع من با جاریای دیگه چون مادرشوهرم سنش بالاست تو زحمت نیوفته شام ناهار اماده میکنیم بعد این بعد کوفت کردنش پا میشه میرع حتی ی ظرفم نمیشورع😑

همه به پوشش عروسای همدیگه گیر میدادن اون اوایل و اگه عروس کسی کمی بدحجاب بود بقیه مادرشوهرو مسخره میکردن و بهش نیش و کنایه میزدن.. حتی تگه تو عروسی که فقط زنا هستن دامن بالای زانو میپوشیدی باز زر زر میکردن😑😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

95💍...96💞...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

سر سفره مادرشوهرم برنج رو گاهی با قابلمه میاره کنار سفره خودش برا همه میکشه. اول هم برا پدرشوهرم. بع ...

یاد یچیز افتادم مادرشوهر من قابلمه میاره اون حالا ب ترتیب نمی‌کشه میگه بشقاب بدین میکشم این هیچی سر قابلمه رو از همون طرف که میزاریم رو قابلمه میزاره رو فرش🤦‍♀️🤦‍♀️بعد همینجور میزاره رو قابلمه تازه تو خونه سگ نگه می‌دارن اصلا جارو برقی نمیکشن کلی موی سگ رو فرشه🤦‍♀️🤦‍♀️

اصلا باور کردنی نیست که کسی همیشه برای مهموناش کباب و یه نوع غذا دیگه بپزه! اونم تو شهرستانها که مدا ...

برا منم عجیب بود 

اره درسته

گفت لر لرستانن

ما برا لرستان نیستیم ولی اگه دیر ب دیر دعوت کنیم دوجور میپزیم ولی نه اینکه حتما یکیش کباب باشه 

خانوم محترم شما مادرشوهر منو نمیشناسی من اصلن ادمی نیستم ک بخاطر چیزی ک ادم نمیتونه خودش انتخاب کنه ...

من هیچ شناختی از مادر شوهر شما ندارم بمنم مربوط نمیشه 

گفتار شما درست نیست که ظاهر دیگرانو مسخره میکنید 

ظاهر هیچکس دست خودش نیست 

چقد خوبه که برای غیبت و بی احترامی دلیل نتراشیم

بدترین رفتاری که تو خانواده همسرم دیدم این بودش که زن توی شهرستانشون نباید بره بیرون یعنی وقتی میریم شهرستان همسرم اینا که یکی از روستاهای اردبیل هست حق نداری بریم بیرون از سوووپپر مارکت خرید کنیم 

می‌تونیم بریم بیرون سر خاک یا مثلاً سوار ماشین بشیم یا خونه همدیگه بریم ولی حق اینکه بریم یه چیزی بخریم از سوپر مارکت یا مغازه رو نداریم 

من اولا نمی‌دونستم می‌خواستم برم خودم تنهایی نوشابه بگیرم مادر شوهرم داد زد گفت بشین اینجا زن مغازه نمیره....

تو سطح روستا اگر زنی می‌بینید داره میره مغازه به خاطر اینه که بومی اون روستا نیست داشته رد می‌شده یا از روستاهای اطراف.....

دومین شوک فرهنگی که بهم وارد شد این بودش که من یه خواهر و شوهر معلول دارم که وقتی مهمون میاد خونه مادر شوهرم اینا پوشک این خواهر شوهرم یعنی ایزی لایف این خواهر شوهرو راحت عوض می‌کنه می‌گیره دستش از اتاق میاره داخل آشپزخانه و میندازه تو سطل آشغال آشپزخانه 

من چند بار بهش گفتم یه کیسه جدا برای این ایزی لایوها بزار چون بوی بد میده و همون لحظه ببریم بذاریم جلوی در 

اما میگه من ۳۰ ساله اینطوری عادت کردم 

و اینکه اصلاً بچه معلولشو کنترل نمی‌کنه جلوی مهمونا می‌رینه می‌گوزه دستشویی می‌کنه و بوی گند میده 

به خاطر همین هر مهمونی که میاد خونه مادر شوهرم با اینکه دستپخت مادر شوهرم خیلی خوبه ولی حالشون به هم می‌خوره

گفتن الفاظ زشت و ناپسند در جمع   و احترام گذاشتن به کسی که حرف زشت تری یزنه   آروغ زدن تو جمع   کاملا عادیه  و خانوادگی  گ  و   ز   و   هستن  و اگه تو جمع بزنن میندازن تقصیر بچه ها

یه عجایب دگ🤣همون شب عروسی یه بوفه گذاشته بود خواهرشوهرم تو حیاطشبچها میرفتن خوراکی میگرفتن ازش

یعنی میفروخت بهشون ؟؟؟؟

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
گفتن الفاظ زشت و ناپسند در جمع و احترام گذاشتن به کسی که حرف زشت تری یزنه آروغ زدن تو جمع کامل ...

مادرشونم  س سفره با دست برنج میکشه  و اصرار داره برای همه بکشه  و بعد از کشیدن برنج   قبل از کشیدن برای نفر بعدی  دستشو لیس میزنه