2777
2789
درسته ولی خوب شاید یه بنده خدایی هم نداشته یاشه اصلا

عزیزم برا خودشون میخورن

اجباری نیست که برای مهمون گوشت درست کنن

کسیم انتظار بیجا نداره

وگرنه مثلا زرشک پلو با مرغ هم درست میکنن

ولی مصرف گوشت توی خانواده ها بالاست خیلی

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشجونشون کاش همه داشته باشن بخورن گوشت بشه به تنشون🥰

اره والا،بخدا خیلی ناراحت میشم میشنوم بعضیا گوشت نمیخورن😥

ما خودمون بعد این گرونیا مصرفمون خیلی کمتر شده

قبلا ماهی یه گوسفند سر میبریدیم برای خودمون

الان شده دو سه ماه یه بار 

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

کباب گله😀اصلا گوشت قرمز و دوغ محلی سر سفره باشه دیگه ادم چی میخواد

واقعا😍

من پسرم خیلی بدغذاست فقط کباب میخوره 😁همه میگن این پسر یه لر واقعیه😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بیشتر ببینید
درسته ولی خوب شاید یه بنده خدایی هم نداشته یاشه اصلا

کلا بختیاری ها کباب براشون یه پذیرایی خوب و مورد قبوله .نه اینجوری هم نیستن که خیلی تشریفاتی باشن ولی معمولا کباب و گوشت رو دارند.من خودم گاهی مهمان بیاد فقط کباب میکنیم با یه برنج محلی خوشمزه با روغن محلی و دوغ و سبزی .

واقعا😍من پسرم خیلی بدغذاست فقط کباب میخوره 😁همه میگن این پسر یه لر واقعیه😂

افیش

خدا حفظش بنه شیر کور لر😍

خاندان شوهر. طرف پدر شوهرم خیلی خوبن. ولی ظرف مادر شوهرم رفتیم خونه مامان مادر شوهرم. استکان چایی ...

چقدر خوشم اومد از اینکه استکانا رو جمع نکنم هرکی چای بخواد با قوری تو استکانش بریزم 😄😄😄 چرا تاحالا به فکرم نرسیده بود  به عنوان یه تنبل

رفته بودیم شهرستان با خواهرشوهرم اینا.... منوخواهرشوهرم رفتیم پاساژ خرید کنه دوتا دختر داشت اون زمان ...

بیچاره اون دختر کوچیکه که مامانش اون تحفه س 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
بیشتر ببینید