2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با توجه به سبک زندگی اکثر خانم های نی نی سایت ! (با توجه به تاپیک ها و کامنتاشون!! در توصیف خانواده همسراشون) !  فکر کنم احترام و ارزشی که برای عروس قائل هستند و ارتباط صمیمانه و محترمانه ای که با همدیگه داریم،عجیب غریب حساب میشه😁

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

یعنی یه چیزی دور پتو می‌پیچه که لازم نشه پتو رو بشوره انقدر که خسیسه

چ ربطی ب خساست داره

زنای تمیز این شکلی هستن..چون رو تمیزی حساسن

اتفاقا من عاشق همچین خانوم‌هایی هستم

زن داییم این شکلی بود،عاشق خونه زندگی‌شم

اصلا باور کردنی نیست که کسی همیشه برای مهموناش کباب و یه نوع غذا دیگه بپزه! اونم تو شهرستانها که مدا ...

متاسفانه همینجوری فامیل شوهرم من همیشه چلو گوشت می‌پزند برای مهمان .  یعنی ظهر یه جا دعوت باشی چلو گوشته شب خونه یکی دیگه باشی باز چلو گوشته. کلا غذای مهمانیشون چلو گوشته خالیه با برنج زعفرانی. 

به عروس میگن تراکتور و انتظار دارن عروس حمالیشونو بکنه با افتخار میگن ما به عروس عزت و احترام نمیذار ...

شوهرت هیچی نمیگه که باهاشون قطع رابطه کردی؟ بداخلاقی نمیکنه ؟ یا خانوادشو خوب میشناسه؟

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

به چیزی به اسم رعایت بهداشت اعتقاد ندارن سیزده بدر تو دبه ای که تو دسشویی گذاشته بودن آب ریختن بردن ...

پدرشوهر منم اعتقادی به بهداشت نداره میگه اب پاک کنندس

لیوانی که باهاش آب میخوریم گذاشته بودی روی توالت فرنگی بعد آورد گذاشت رو سینک😭به همسرم گفتم رفت لیوانو انداخت دور

من هیچ شناختی از مادر شوهر شما ندارم بمنم مربوط نمیشه گفتار شما درست نیست که ظاهر دیگرانو مسخره میکن ...

من اصلن با شما حرفی نزدم من با اسی بودم چ خوبه سرمون تو کار خودمون باشه و فضولی نکنیم ،ریپم نزن بای

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن مهمونی ،حتما باید غذای فرداشونم با خودشون ببرن .یه خواهر شوهر دارم چون کارمنده به این بهونه هرجا میره میگه میشه یه غذا بدید برای دخترم یا پسرم ،خونه ی ماهام میاد که خیلی راحت میگه من فردا غذا ندارم . دیگه همه رو هم یاد داده ،یعنی من ۵ تا خواهرشوهرم دارم میان میخورن و بعدم منتظرن تا آخرین چیزی که مونده حتی یه قاشق ژله باشه میبرن . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

فک میکردم بهترین مرد دنیارو انتخاب کردم ومومن و باخداس یعنی هنچی تموم بعدافهمیدم همچی ب ایمان و خداوپیغمبری نیس وقطعاکسی ک دم از اینچیزامیزنه اصلاهمچی تموم یا خوب  نیس بیشترخصوصیاتش لعنت ب بخت من  

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید
من حالا عمه مه باز نمیدونستم .اونروزم شورت جیشی بچه خواهرشثهرم انداخته بود رو سماور شوهرم دید مجبو ...

من قبلا تو سایت این چیزا رو میخوندم باور نمیکردم تا اینک خودم ب چشم دیدم الان هر کی هر چی میگه تو سایت باور میکنم