2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خاندان شوهر. طرف پدر شوهرم خیلی خوبن. ولی ظرف مادر شوهرم رفتیم خونه مامان مادر شوهرم. استکان چایی ...

چه رسم خوبیه با قوری چایی بریزی آدم خسته نمیشه😂😂

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

سر سفره مادرشوهرم برنج رو گاهی با قابلمه میاره کنار سفره خودش برا همه میکشه. اول هم برا پدرشوهرم. بع ...

مادر شوهر منم گاهی میاره سر سفره خودش میکشه برا من خدا شاهده بارها اندازه دقیقا یه مشت میکشه یه بار شوهرم دید خیلی تعجب کردم بشقابش رو با من عوض کرد مادر شوهرم انقدر حرص خورد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

آدمهای تااین حدبی رحم ندیدم،،هیچکدوم باهم حرف نمیزنن،،نه برادربابرادر،،نه پدروپسر،،نه خواهروبرادر 

مثل یه رسم شده وکل طایفه‌شون اینجوریه

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

من مجردم ولی خواهرم ک ازدواج کرده ی چی از خانواده شوهرش برا هممون عجیب بود نه که بد باشه تازه و عجیب ...

لر کجایین؟خانواده همسر منم لر هستن ولی من ۱۳سالِ عروسشونم  این عادت رو ندیدم توشون!!!!

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
خدا رو شکر کن خصوصا برا بچه آینده ات

توی یکسال پیر شدم اینقدر فشارروانی بهم وارد شد 

واقعا بعضی خانواده ها پیر میکنن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید
اره دیگه قسمتش خیلی ناجوره اصلانه منظورم گاهی پیش اومده ماهم قابلمه اوردیم سرسفره وقتی خودمون هستیم ...

برا خودتون که طبیعه. حالا اصلا قابلمه آوردنشم بگیم اوکی هست اینکه عروسا همیشه آخرن خب چرا آخه؟ اگه دامادشون باشه که بعد پدرشوهرم برا دامادشون غذا میکشه بعد نوه ها و پسرها و اخر هم عروسها😒