2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها از ۱۵-۱۶ سالگی به اعتقاد مزخرف اینکه بچه جلو چشم پدر مادر خلاف کنه بهتره میشینن با خانواده مش ...

خانواده شوهر منم این کارو میکنن حالا خودم یه پسر دارم گفتم اگه بمیرمم اجازه این عادی سازیو نمیدم

اینکه تو خوانوادشون یکیشون میخواد بره دسشویی اعلام میکنه که میرم دسشویی یااینکه مرداشون مثل زنا میشینن پای غیبت سرسفره زیاد صحبت میکنن این رفتارا روزای اول خیلی تعجب میکردم ولی خب الان بعد هفت سال برام خیلی عادیه

خانواده یکی از اشنایانمون حیلی عحیبه..مثلا پتو رو جلد میکنه..ولی قبلش نخ هارو درمیاره میداره رو بند یا کلاف میکنه تا مجدد همونارو نصرف کنه..ته دیگه دمی رو یکم اب میریزه میذاره کنار بعد راحت کنده میشه و مصرف میکنن

غدا پختنشون مرحله داره اول هفته ابگوشت..یک شنبه هرجی موند دمی

روز بعد دلمه با اضافات

روز بعد کوفته

رو دیگه هرجی موند سوپ

تفریح میرن از آدما باید دور باشن یه خانواده اومدکنارشون جمع میکنن میرن ی ور دیگه.نه هفت سین براشون اهمیت داره ن یلدا.حیاطشون پراز خاکه طوری ک کاشیا مشخص نیست اعتقادی ب حیاط شستن ندارن ماعروسا هم ک حیاط خونمون میشوریم اینا غر میزنن و فشاری میشن  ک نشور و.‌‌‌..‌برادرشوهرای مجردم یهو کاری دارن با کفش کثیف میان روفرش و دوباره میرن تو حیاط مادرشوهرمم خونسرد هیچی نمیگه 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بیشتر ببینید

من مجردم ولی خواهرم ک ازدواج کرده ی چی از خانواده شوهرش برا هممون عجیب بود نه که بد باشه تازه و عجیب بود عادت غذاییشون بود

مثلا ما لریم خب، تمام مهمونیامون بدون استثنا کباب هست، حالا خورش و اینا کنارش، بعد حس میکنیم بدون کباب بی احترامیه ب مهمونه

ولي خانواده همسر اجیم، توی مهمونی های اصلیشون غذاهاشون دلمه، کشک بادمجون، کتلت و اینا بود یا آش، بیشتر شوک فرهنگی داشت برامون😂 مثلا مادر شوهرش ب اونا زنگ میزد دعوتشون میکرد برا ناهار از یه شهر دیگه جلوشون اش رشته میذاشت ولی ما نه تشریفاتی

البته خیلی خوبه این عادتشون خیلی زندگیو ساده میگیرن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!