2777
2789
دست تو بینی کردن تو جمع ، تو کل خانواده ووفامیلشون عادیه متاسفانه😵‍💫

آخ آخ دست رو دلم نذار که خووونه شوهرم همین جوری هست لصلاااااا رعایت نمیکنه

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پدرشوهر و مادرشوهرم با هم میرن. اوایل شاخ در میاوردم میدیرم جلوی پسرا و عروساشون اینقدر راحتن

مادرشوهرم 46 سالشه خیلی راحت از پریودیش تو خونه صحبت میکنه مثلا میگه من عادت شدم سرم درد میکنه یواش حرف بزنیم حوصله ندارم 

اوایل بدم میومد میگفتم زنیکه چه بی قیده ولی الان اتفاقا نظرم عوض شده اینجوری بهتره ما خانما خیلی گناه داریم

عزیزم مگه جلو عاروق میشه گرفت اخه

اره میشه 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بیشتر ببینید

غذاهای متنوع در حجم زیاد برای مهمانی، انواع سوپ و سالاد و دسر انواع فینگر فود خورشت ، کباب و تهچین تنوع در نوشیدنی اصلا چشات درد میگیره از دیدنشون

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
مادرشوهرم 46 سالشه خیلی راحت از پریودیش تو خونه صحبت میکنه مثلا میگه من عادت شدم سرم درد میکنه یواش ...

پریود مهم نیست اما خب اینکه با هم برن حموم چه کاریه؟ صبر کنن ما بریم بعد برن. خیلی واجبه حالا؟

سر سفره مادرشوهرم برنج رو گاهی با قابلمه میاره کنار سفره خودش برا همه میکشه. اول هم برا پدرشوهرم. بع ...

مادرشوهر منم با قابلمه میاره ولی اول واسه پسراش میکشه بعد عروسها آخر سر واسه پدرشوهرم🤣

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
عجیب که هست موقع مهمونی. ولی اینکه اول برا خودشون میکشن و دامادشون بعد عروسا عجیب نیست؟ والا به مهمو ...

اره دیگه قسمتش خیلی ناجوره اصلا

نه منظورم گاهی پیش اومده ماهم قابلمه اوردیم سرسفره وقتی خودمون هستیم نه مهمون

آخ آخ دست رو دلم نذار که خووونه شوهرم همین جوری هست لصلاااااا رعایت نمیکنه

حالا من همسرم شکر خدا اینجوری نیست ولی خانوادش وااای

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم