2777
2789

پاگشا کردن کادو ندادن

یکی ازبرادراش زنش از بس بهم حسودی میکنه پاگشا هم نکرد حتی خاهرشوهر رو بعد ۱۰ سال ازدواج خونشون دعوت نکردن چه برسه پاگشا

خونه یکی ازداداشاش میریم متکا گذاشته دراز میکشه جلو تی وی انگار نه انگار مهمون اومده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرشوهرم، هر ایده و نظری بده بی بروبرگرد باید اجرا بشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بیشتر ببینید
طلاق گرفتی یا قطع رابطه

نامزد بودیم به خاطر همین اختلافای خانوادگی جدا شدم 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید
جاریام و برادر شوهرام دوتایی باهم خونه پدرشوهرم میرن حموم خیلی ریلکس🫢🫢😂

من پدرشوهر و مادرشوهرم با هم میرن. اوایل شاخ در میاوردم میدیرم جلوی پسرا و عروساشون اینقدر راحتن

سر سفره مادرشوهرم برنج رو گاهی با قابلمه میاره کنار سفره خودش برا همه میکشه. اول هم برا پدرشوهرم. بع ...

ماهم یه وقتا قابلمه میاریم سر سفره بعد تو بشقاب میکشبم 

عجیبه واقعا؟؟

من نمیدونم چرا از مادرشوهرمم متنفرم از روزی که شدم عروسش .خاله مه هاااااا ولی اسمشم میاد کهیر میزنم

منم همینجوریم خیلی مقاومت میکنم که مامان صداش نکنم احساس میکنم لیاقت این کلمه رو نداره 

داستان ها باهاش داشتم....

وااااای کافیه جلوشون بگی فلانی خیلی ببخشید مثلا هرزه‌س 

برمی‌گردن میگن ولی خوشگله😐😐😐😐😐😐

یعنی میگن طرف فقط خوشگل باشه دیگه هیچی نداشت اصلا مهم نیس 

این اخلاق مادرشوهرم و آبجیاش 

ولی تو خونه پدر شوهرم به فحش دادن پسراش اصلا اهمیت نمی‌ده درست تربیت نمیکنه بچه هاشو در حالی که بابام خیلی سخت گیر بود رو تربیت و سلام دادن و اینا ولی اونا اینجوری نیستن

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

دقیق مثل مال من تصمیم گرفتم وقتی اومد خون این کارو باهاش بکنم

بخذا اگه به یه ورشم باشه

مادرشوهرمنم همینجوری بود اومد خونم همینکارو کردم اصلا هیچچچچچچ حالیشم نشد 

برای ماها اینکارا بی ادبیه برای اونا خودمونی محسوب میشه

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بیشتر ببینید
خانواده یکی از اشنایانمون حیلی عحیبه..مثلا پتو رو جلد میکنه..ولی قبلش نخ هارو درمیاره میداره رو بند ...

دیالوگ نقی 😒

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بیشتر ببینید
ماهم یه وقتا قابلمه میاریم سر سفره بعد تو بشقاب میکشبم عجیبه واقعا؟؟

عجیب که هست موقع مهمونی. ولی اینکه اول برا خودشون میکشن و دامادشون بعد عروسا عجیب نیست؟ والا به مهمون بودن هم باشه ماها از پدرشوهر و پسراش مهمون تریم. چرا اخر باید برا عروسا بکشه

منم همینجوریم خیلی مقاومت میکنم که مامان صداش نکنم احساس میکنم لیاقت این کلمه رو نداره داستان ها با ...

من خداروشکر ۶ ماه یکبارم نمیبینمش 

آنقدر بار روانی منفی داره که به جنون میرسم .

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊