2777
2789

۵تا خواهر داشت۴تاش عروسبمون نیومدن

بعد کلا فقط با یکیش قهربودااا اصلا قهرم باشه عزوسی داداشع هااا باید میووومد  

یکیشون هم گفت راهم دوره ماشین نیس بیایم🥴🥴🥴راه ۴۰۰کبل‌وومترکلا**اون من میشدم پیاده هم خودمو میرسوندم 😄😃😃

و دوتاشونم رفتن مسافرت اونم ی شهر مرخرف نزدیک ب شهرخود🤣اینجام اگ خونواده خودمون میشد حتی اگ ی بلبط هدیه ب دبی گرفته بودن ک فقط مختص اون شب بود و نمیرفتن سوخت مبشد ،،، نمیرفتن و میومدن عروسی داداش 😃

ما خیلی طایفه خوبی هم نیستییما نمیخام تعریف کنم ‌ولی خب این عادیه عروسی داداشه تاج سره حتی اگ ده نا داداش باشه بااید عروسیش خاهرش باشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لر کجایین؟خانواده همسر منم لر هستن ولی من ۱۳سالِ عروسشونم این عادت رو ندیدم توشون!!!!

خب من چی کنم شما 13 ساله ندیدی این رفتارو توشون😒 هر جایی فرق داره با بقیه جاها، ماهم لر بختیاریم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

توی یکسال پیر شدم اینقدر فشارروانی بهم وارد شد واقعا بعضی خانواده ها پیر میکنن

عزیزم  باز راحت شدی. من نوزده ساله پیر شدم. از همون اول خواهر شوهرم بدنم رو لرزوندن البته با همکاری مادرشوهرم. کاش اون زمان طلاق زشت نبود و کنیه زندگی جدید رو شروع کرده بودم

رفتار نیست اما گوشای بشدت تییییزززز خیلی تیز اصلا وحشت میکنی

مادر شوهر من در حالت عادی خیلی بلند صحبت میکنه جوری که میاد خونه ما باید یاداوری کنیم اینجا آپارتمانه آرومتر صحبت کن ولی امان از وقتی که با دختراش تلفنی صحبت کنه بغل دستش هم باشی نمیشنوی چی میگه

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
بیشتر ببینید
مادر شوهر منم گاهی میاره سر سفره خودش میکشه برا من خدا شاهده بارها اندازه دقیقا یه مشت میکشه یه بار ...

آره دقیقا هر چی پلو و ته دیگ هست اول برا شوهرش و پسراش میکشه. بعد اگه چیزی موند میده عروسا. ولی اگه ببینی دامادشون رو چجوری تحویل میگیرن برعکس عروسهاشون