یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سر سفره مادرشوهرم برنج رو گاهی با قابلمه میاره کنار سفره خودش برا همه میکشه. اول هم برا پدرشوهرم. بع ...
مادر شوهر منم گاهی میاره سر سفره خودش میکشه برا من خدا شاهده بارها اندازه دقیقا یه مشت میکشه یه بار شوهرم دید خیلی تعجب کردم بشقابش رو با من عوض کرد مادر شوهرم انقدر حرص خورد
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
برا خودتون که طبیعه. حالا اصلا قابلمه آوردنشم بگیم اوکی هست اینکه عروسا همیشه آخرن خب چرا آخه؟ اگه دامادشون باشه که بعد پدرشوهرم برا دامادشون غذا میکشه بعد نوه ها و پسرها و اخر هم عروسها😒