2777
2789

سیاست شوهر داری داره

بلده چجوری با خانواده شوهر رفتار کنه 

اگه همسرش بیکار شده میدونه چیکار کنه 

مستقله؟  دستش تو جیب خودشه

اصلا بلده گلیمشو از اب بکشه 

شوهرش خیانت کرد میدونه چیکار کنه 

بعد اونوقت خانواده من میگن ازدواج کن  فقط مورد خوب هست ولی من هیچی نمیدونم پس بهتر واردس نشم گاهی اوقات خسته شدم از اینکه اینجام فقط تحمل صبر تا اخر مجردی بهتز از ازدواجه که پر رسیکه

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

ببین فرق هست بین نوزده ساله خود ساخته یا نوزده ساله که هنوز محتاج برای هرچیزی و وابسته به خوانواده به خانوادت اینو بگو خیلی رک

سلام لازم دیدم یه توضیحی بهتون بدم کاربری دست دونفر من و خواهر گلم من مامان یه دخمل ۶ساله و یه پسر ۲سالم پس تاپیکای مارو دیدین تعجب نکنین من عاشق .رمان.موسیقی.سریال. انیمه.وشیفته محصولات کشور کره هستم ممنون میشم اگه تونستین بهم معرفی کنین من ساکن همدانم خواهر گلم صاحب دوتا دخمل نازه یکی ۸ساله یکی سه ساله یخورده وسواسی وفعلا ساکن اراکن و تویه ساختمونن با خانواده همسرشون .روحیه لطیفی داره برعکس من عاشق بیرون رفتن مهمونی از موسیقی و فیلم خوشش نمیاد ولی تا دلتون بخواد عاشق گلو گیاه خیلی مهربونه اسم پروفایلمونم عسل دخمل منه آمین دخمل خواهرم

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین فرق هست بین نوزده ساله خود ساخته یا نوزده ساله که هنوز محتاج برای هرچیزی و وابسته به خوانواده ب ...

درسته ۱۹ ساله خود ساخته هم هنوز درسش تموم نشده شاید ی کار پاره وقت داشته باشه

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

نوزده سالمه حداقل از کسی که پانزده سالگی ازدواج کرده نوزده ساله بیشتر می‌دونه 

و اینکه ازدواج کلا ریسکه اصلا نمیشه آخرش رو پیش بینی کرد و اینکه اگه نمی‌خوای ندیده نشناخته ازدواج کنی برو دانشگاه اینا مستقل شو بعد ازدواج کن

ببین فرق هست بین نوزده ساله خود ساخته یا نوزده ساله که هنوز محتاج برای هرچیزی و وابسته به خوانواده ب ...

نوزده ساله فرصت داشت دانشگاهش تموم کنه؟ شغل ثابت مرتبط با رشته ش پیدا کنه؟ چند سال مسافرت و معاشرت کنه؟ 

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
۱۹ ساله واقعا سن کمیه دیگ حداقل حداقل لیسانسشو بگیره یکم کار کنه بعد

دیقا بعد خالم میاد میگه دختر فلانی ۱۴سالش بود ازدواج  گن برو زندگیشو ببین با۴٠ خورده ای سن حسزت زندگی ی دختر ۱۷ ساله رو مبخپرم

نوزده ساله فرصت داشت دانشگاهش تموم کنه؟ شغل ثابت مرتبط با رشته ش پیدا کنه؟ چند سال مسافرت و معاشرت ک ...

دیقا

برو دانشگاه یه شهر دیگه بهت گیر ندن

اجازشو نذاشتم تو شهر خودمون دانشگاه میرم

درسته ۱۹ ساله خود ساخته هم هنوز درسش تموم نشده شاید ی کار پاره وقت داشته باشه

کلا منظورم درسو شاغلی نیست مثلا یکی ۱۸سالشه انقدر پخته هست سردو گرم کشیده که اندازه یه ۳۰ساله میفهمه و درک داره بنظرم روی کیسای خواستگارات بیشتر فکر کن نه اینکه بری بگی بعله ها نه خواهرانه میگم چون ممکنه بینشون یکی باشه از نظر مالی وفرهنگی خوب باشه و تو درآینده بخاطر رد کردنش خودتو شماتت کنی بعضی از شوهرا صرفا باعث پیشرفت آدمم میشن مثلا پایه هرکار خانمشون چه درس خوندن چه کار کردن و....

سلام لازم دیدم یه توضیحی بهتون بدم کاربری دست دونفر من و خواهر گلم من مامان یه دخمل ۶ساله و یه پسر ۲سالم پس تاپیکای مارو دیدین تعجب نکنین من عاشق .رمان.موسیقی.سریال. انیمه.وشیفته محصولات کشور کره هستم ممنون میشم اگه تونستین بهم معرفی کنین من ساکن همدانم خواهر گلم صاحب دوتا دخمل نازه یکی ۸ساله یکی سه ساله یخورده وسواسی وفعلا ساکن اراکن و تویه ساختمونن با خانواده همسرشون .روحیه لطیفی داره برعکس من عاشق بیرون رفتن مهمونی از موسیقی و فیلم خوشش نمیاد ولی تا دلتون بخواد عاشق گلو گیاه خیلی مهربونه اسم پروفایلمونم عسل دخمل منه آمین دخمل خواهرم

بیشتر ببینید
نوزده سالمه حداقل از کسی که پانزده سالگی ازدواج کرده نوزده ساله بیشتر می‌دونه و اینکه ازدواج کلا ریس ...

مستقل شدن بهترین چیزه

یه کلیپ دیدم برای عروسیای ده شصتی بود ..عروس اینقدر بچه  همش زیر تورش گریه میکرد کسی نبینه بعد شوهرش گفته بود خانوم خجالتی بود روز عروسی این جووری میکنه ..دلم کباب شد براش امضا که میکرد عقد کردن حالشخیلی بد بود انگار زورکی بود چی بود گفتم کاش من مادرش بودم نمیذاشتم معصوم گریه میکرد تموم آرتیشش ریخته بود .دقیقا اینقدر زندگی پراز چالشه که یه دختر بچا چا جوری میتونی از پسش بر بیاد