2777
2789
عنوان

دورهمی خانومای نی نی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 10699 بازدید | 1307 پست
والا منم باشم عین شما هنگ میکنم😂من خودم بشخصه به دوست صمیمیم که باشه نمیفرستم چون روم نمیشه کلا چیز ...

مردا بی حیان😐

بعد شوهرم اصلا دستپاچه نشد یا مثلا فکر کنه من فکر بدی میکنم حتی منو نگاه نکرد ببینه ناراحتم یا نه خیلی عادی😂

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مردا بی حیان😐بعد شوهرم اصلا دستپاچه نشد یا مثلا فکر کنه من فکر بدی میکنم حتی منو نگاه نکرد ببینه نا ...

خب پس عادی میدونن

من حالا اگه کسی بفرسته اول پرای خودم میریزه بعد دورم نگاه میکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 💚-:)....

حالا ک شما انلاینی من یسوال بپرسمسارا جان شمام دیدی نطرتو بگومنو شوهرم اخر شب ک میخواد بره سرکار قبل ...

وقتی انقد بهش اعتماد داری نیاز نیس فکروخیال کنی چیزی هم نگو بهش.

-عَـقلتو‌ دنبـال ‌کـن، قَـلبت‌ احمقـه

وقتی انقد بهش اعتماد داری نیاز نیس فکروخیال کنی چیزی هم نگو بهش.

اعتمادو که صد در صد دارم😂از اینکه خودم واکنشی نداشتم ناراحتم فکر میکنم باید ی چیزی میگفتم 

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید
خب پس عادی میدوننمن حالا اگه کسی بفرسته اول پرای خودم میریزه بعد دورم نگاه میکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم کلا ادم ریلکسیه 😂

بیشتر ببینید

اجازه ورود هس؟😂

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان                                         آخرین خنده خیلی وقت پیش🥲🖤

اجازه ورود هس؟😂

خوش اومدی عزیزم

فقط بقیه خوابشون برد

میخوای باهم حرف بزنیم اگرم نه فردا شلوغ تر بشه فکر کنم😂

بیشتر ببینید
@tanhaye1402 @پسرفندوقیم

سلام عشقم صبحت بخیر و شادی عزیزم مرسی تگم کردی 

حالت چطوره چه خبر 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

@toranjbano @بهار2124

😍🥰🙏🙏

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید