2777
2789
عنوان

خانوماییکه بچه کوچیک دارن بیان

183 بازدید | 20 پست

پسرم دوسال و سه ماهست، قبل عید دکتر بردم گفت بعد دوسالگی هیچی مکمل نده،

ولی لاغره، شبا دیر میخوابه غذا هم خوب نمیخوره، چیکارکنم؟ شما مکمل چی میدین به بچه؟

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ۲ سال و ی ماهشه  بچه م تپل نیست خدا رو شکر سالمه  سلامتیش برام مهمتره تا چاق بودنش مکمل بهش نمیدم اتفاقاً سوال منم هست بعد دوسالگی باید مکملی بهش بدیم یا نه 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر من دو سالو ۹ ماهشه هنوز شیر منو میخوره غذاش کمه و لاغره هیچی ام نمیدم مکمل اینا .منم باید بدم ؟

دوسال و نه ماه شیرت قطع کن میگن شیر مادر ۲ سال بیشتر بخوره واسه خود بچه ضرر داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد قط کردن شیر مادر، چون شیر نمیخورد، خودم سانستول بهش میدم، البته خداروشکر تغذیش خوبه

سانستول برای چی هست؟؟ اگه مکملی نخوره ویتامین ها جذب بدنش نمیشه ؟ بچه منم شیر نمیخوره ولی لبنیات مث پنیر و ماست و دوغ میخوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوسال و نه ماه شیرت قطع کن میگن شیر مادر ۲ سال بیشتر بخوره واسه خود بچه ضرر داره

چند بار قط کردم دوباره خورد هرکار میکنم باز میخوره نمیدم گریه میکنه خودشو میزنه یا تو خواب دنبال سینم میگرده میپره از خواب میخوره تا نخوره نمیخوابه خیلی بد وابسته شده الانم ک عقلش میرسه با هیچی نمیتونم گولش بزنم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
سانستول برای چی هست؟؟ اگه مکملی نخوره ویتامین ها جذب بدنش نمیشه ؟ بچه منم شیر نمیخوره ولی لبنیات مث ...

هم شامل ویتامین هم کلسیم

بعد دوسال که نیاز به مکمل ندارن، چون غذای کامل میخورن. 

من محض احتیاط هفته ای دوبار میدم

البته دکتر به منم گفت چون لبنیات میخوره، شیر نمیخوره مشکلی نداره

چند بار قط کردم دوباره خورد هرکار میکنم باز میخوره نمیدم گریه میکنه خودشو میزنه یا تو خواب دنبال سین ...

من سرسینم فلفل زدم دو روز اصرار داشت دادم بهش دهنش سوخت دیگه نخورد شبا بهش غذا بده بعد قبل خواب بااهاش بازی کن ک خسته بشه دیگه میخوابه تا خود صبح صبحش احتمالاً شیر بخوهد ک فلفل بزن بگو دیگه تیز شده کثیفه خودش دیگه نمیخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی دکتر گفته مکمل نیاز نیست چرا الکی بچه رو وابسته به دارو می‌کنی و میخوای چاق بشه آخه ؟؟؟

آخه خیلیا رو میبینم بااینکه بچه تپله و همه چیش اوکیه بازم مکمل میدن، ولی پسر من میترسم کمبود بگیره

تا ۸ماهگی خیلی تپلی بود بعد اون توی یکسال ۱ کیلو اضافه کرد بزور

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
آخه خیلیا رو میبینم بااینکه بچه تپله و همه چیش اوکیه بازم مکمل میدن، ولی پسر من میترسم کمبود بگیرهتا ...

خب خوب وزن گرفته دیگه 

اینکه الکی بچه رو تپل کنی فایده نداره که گلم 

ضمنا این داروها بیش فعالی میاره و کسانی که نا آگاه هستند سرخود استفادش میکنن

هم شامل ویتامین هم کلسیمبعد دوسال که نیاز به مکمل ندارن، چون غذای کامل میخورن. من محض احتیاط هفته ای ...

والا منم همش نگرانم ک نکنه غذایی بهش میدم بدنش بدون مکمل نتونه ویتامینا رو جذب کنه  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سرسینم فلفل زدم دو روز اصرار داشت دادم بهش دهنش سوخت دیگه نخورد شبا بهش غذا بده بعد قبل خواب بااه ...

صب تا شب بازی میکنه وسط بازیش هی میاد میگه مم.ه ندم لباسمو حر میده روزی چند بار دست میزنه ببینه سرجاشه اخه گفتم جن اومد خورد م.مه رو بیدار میشه دست میزنه میگه مم.ت هست مامان خوشحال میشه فلفل زدم خورد دهنش دید سوخت دستشو تفی کرد مالید ب سینم بعد با لباسم روشو کشید بعد خورد گف دیگه نمیسوزه دهنم مامان 😐 هرکار بگی کردم با خودکار روشو کشیدم گفتم ببین هاپو پوف کرده اومد با زبونش رنگ خوردکارو برد گف دیگه پوف نیست اصلا نمیشه کلکش زد موندم چیکار کنم اذیت میشم واقعا هی یسره تو خواب و بیداری میمکه

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .