2777
2789
عنوان

تو جامعه همه میگه زن ها بی حیا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 26 پست
اتفاقا زن خیلی هاشون کار میکنن من هزاران زن دیدم که شوهراشون الاف معتاد بیکارن و زن داره جور بچه هاش ...

اونا که تو میگی اصلا حیف کلمه مرد اونا صرفا فقط نر به دنیا اومدن  وگرنه کسی که زنشو با دوتا بچه میزاره بدون خرجی میره په دود و عشق و حالش 

این آدم کجاش مرده

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

من مردم و این چیزی که شما داری میگی کاملا درسته زن ها هیچ وقتی بی حرمتی نکردن یا کار دیگه ای نکردن مردای این دوره و زمونه واقعا خراب و عجیب شدن ... عذر خواهی میکنم واقعا که بعضی مردا اصلا ارزش زن رو نمیدونن 😧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفها رو ول کنهر چی که تو زنها دیدی یعنی ده برابرش تو مردها هست که یک دهمش توسط زنها عمل میشهمثلا در ...

ددقیقا خیلی از زنها که خیابونی میشن بخاطر مرداست چون اونا اون به راه بد میکشونن 

من مردم و این چیزی که شما داری میگی کاملا درسته زن ها هیچ وقتی بی حرمتی نکردن یا کار دیگه ای نکردن م ...

نه شما چرا عذر خواخی کنی البته امیدوارم مردی باشی که ارزش زن بدونی 

نه شما چرا عذر خواخی کنی البته امیدوارم مردی باشی که ارزش زن بدونی

صد البته ... منظور من این بود مردای خوبم پیدا میشن و اون کسایی که در اصل باید معذرت خواهی کنن نمیکنن و کلا همه افراد نسبت بهشون شکاک و بدبین میشن من به شخصه از اوناش نیستم و ارزش واقعی زن رو میدونم و در هر حالتی بهش احترام میزارم ):

نه از زن بی حیا و هرزه دفاع کن نه از مرد خیانت کار دوتاشونم ارزش دفاع کردن ندارن

ااونکه صد درصد فقط مشکل اینه برای مردا توجیه میشه و کسی چیزی بهشون نمیگه من حرفم اینکه باید به هر دوتاشون بد گفت نه فقط زن ها