2777
2789
عنوان

تو جامعه همه میگه زن ها بی حیا شدن

448 بازدید | 26 پست

ولی کسی اینو نمیگه که مردا خیانت میکنن کسی نمیگه که مردا سو استفاده گرن کسی نمی گه که مردا میتونن انسان با جنبه با وقار باشن فقط به مردا یاد دادن داد بزنن قلدری کنن پادشاهی کنن ادب با جنبه بودن یادشون ندادن 

من میگم 

من هرچی ام بشه پشت همجنس ام هستن

مردا دیدی هر غلطی کنن اخر از هم دفاع میکنن

ما زن ها نباید خودزنی کنیم به هم حرف بد بزنیم

زیر خبر های زنکشی ببینی مردا تشویق هم میکنن

ما هم همیشه انگشت اتهام رو میگیریم سمت همجنسمون

باید پشت هم باشیم خواهرانه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنهای اجتماع ما میخان خودشونو از بردگی نجات بدن هواداران بردگی فریادشون بلند شده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مرده شورررر فرهنگ مرد سالار جامعه ماهنوزه که هنوز تمام حقوق با مردهخانه داری بچه داری گذشت کوتاه اوم ...

من با مرد سالاری مخالفم شدیدا بنظرم زندگی مشترک باید ۵۰ ۵۰ باشه ۵۰ نظر زن و ۵۰ نظر مرد 

ولی خدایی پول در آوردن و خرجی دادن تو جامعه ما سخته اوناهم گناه دارن

کار کردن زن تو ایران اجبار نیست حداقل استرس نداریم چطور پول دربیاریم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
من میگم من هرچی ام بشه پشت همجنس ام هستنمردا دیدی هر غلطی کنن اخر از هم دفاع میکننما زن ها نباید خود ...

ااره متسفانه چیزی که منو میسوزونه همینه بعضی زنا خودشون با حیا میگیرن تا همجنس خودشون بزنن که تو چشم مرد جا بشن ولی من بشخصه خیلی فمینستم عاشق حقوق زنان هستم 

مرده شورررر فرهنگ مرد سالار جامعه ماهنوزه که هنوز تمام حقوق با مردهخانه داری بچه داری گذشت کوتاه اوم ...

دقیقا خیلی حال بهم زنه تهش که خیانت میکنن میگن زن کم گذاشته حتما 

من با مرد سالاری مخالفم شدیدا بنظرم زندگی مشترک باید ۵۰ ۵۰ باشه ۵۰ نظر زن و ۵۰ نظر مرد ولی خدایی پول ...

اتفاقا زن خیلی هاشون کار میکنن من هزاران زن دیدم که شوهراشون الاف معتاد بیکارن و زن داره جور بچه هاش و زندگیشو میکشه اما خیلی از مردا هایی هم هستن که زحمت میکشن و واقعا لیاقت قدر دانی دارن 

ااره متسفانه چیزی که منو میسوزونه همینه بعضی زنا خودشون با حیا میگیرن تا همجنس خودشون بزنن که تو چشم ...

خوشوقتم که باهات اشنا شدم

چون منم فمینیست ام 

و تمام تلاشم اگاه سازی دختران و زنان اطرافمه

من میگم ما اشتباه هم بکنیم بازم باید به هم کمک بکنیم

بدبختر از زنان مخصوصا توی این جغرافیا نیست

باید از ی جایی به بعد اخلاقا عوض شده باید به پسرامون هم یاد بدیم سالم باشند و چشمشون پاک باشه

اخه مشکل جامعه دقیقا همینه همش گیر میدن به حجاب دخترا و بیرون نرفتنشون خوب پسرا رو ادم نمیکنن 

حرفها رو ول کن

هر چی که تو زنها دیدی یعنی ده برابرش تو مردها هست که یک دهمش توسط زنها عمل میشه

مثلا در برابر یک زن خیابونی یعنی ده تا مرد خیابونی داریم و تا مرد خیابونی نداشته باشیم قطعا زن خیابونی نداریم و تولید نمیشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
من با مرد سالاری مخالفم شدیدا بنظرم زندگی مشترک باید ۵۰ ۵۰ باشه ۵۰ نظر زن و ۵۰ نظر مرد ولی خدایی پول ...

بحث تقسیم وظایف نیست اصلا

بحث توقع و قدرته. الان خیلی خانما شاغلن اما مرد همچنان توقع داره خانه داری جز وظایف زن باشه

بچه داری حتما باشه

موقع تصمیم گیری مرد حرف آخر رو بزنه. سفر بریم کی بریم چی بخریم 

من همه رو نمیگما

اکثرا رو میگم. جامعه مردسالار ما قدیم اجازه نمیداد زن یه قرون بیاره خونه. الان شده وظیفش اما در کنارش نقش های قبلی هم مونده. حتی زن خانه دار هم باید بتونه تصمیم بگیره. توقع نداشته باشه

پنج شنبه ها اصلا نوبت مرد باشه کار کنه آشپزی کنه یه روز فقط یه روز استراحت داشته باشه که مرد تعطیله. جمعه هم برای مرد باشه

خوشوقتم که باهات اشنا شدمچون منم فمینیست ام و تمام تلاشم اگاه سازی دختران و زنان اطرافمهمن میگم ما ا ...

منم خوشبختم از اشناییت ✨❤

منم تمام خواستم اینکه ما زنان متحد باشیم اما فقط این جغرافیا نیست تو اروپا هم تجاوز و سو استفاده جنسی خیلی زیاده