2777
2789
عنوان

واقعا ی دختر 1️⃣9️⃣ساله از زندگی چی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 131 پست
اانشاالله دخترت تو بچگی عاشق بشه درسشو ول کنه ترک تحصیل کنه بره شوهر کنه و سرت بیاد و عمق این فاجعه ...

عزیزم یکی حرف منطقی میزنه سکوت بکنی سنگین تری تا اینکه نفرین کنی

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خخب درستع ببین دختر خوب اگه اتفاقی برای شوهرش بیوفته نمیتونه حمایت کنع صرفا

چرا نتونه من واقعا تحسینش میکنم شم اقتصادیش فوق العادس شوهرشو از ورشکستگی نجات داد

سلام لازم دیدم یه توضیحی بهتون بدم کاربری دست دونفر من و خواهر گلم من مامان یه دخمل ۶ساله و یه پسر ۲سالم پس تاپیکای مارو دیدین تعجب نکنین من عاشق .رمان.موسیقی.سریال. انیمه.وشیفته محصولات کشور کره هستم ممنون میشم اگه تونستین بهم معرفی کنین من ساکن همدانم خواهر گلم صاحب دوتا دخمل نازه یکی ۸ساله یکی سه ساله یخورده وسواسی وفعلا ساکن اراکن و تویه ساختمونن با خانواده همسرشون .روحیه لطیفی داره برعکس من عاشق بیرون رفتن مهمونی از موسیقی و فیلم خوشش نمیاد ولی تا دلتون بخواد عاشق گلو گیاه خیلی مهربونه اسم پروفایلمونم عسل دخمل منه آمین دخمل خواهرم

بیشتر ببینید
واقعا نمیدونم چرا وارد این بحث شدم و با کامنتا واقعا خندم گرفته بزرگوار ۱۸ساله ای که لای پر قو بزرگ ...

واقعا سختی کشیدن به سن ازدواج ربطی نداره عزیزم😂😂

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

چرا نتونه من واقعا تحسینش میکنم شم اقتصادیش فوق العادس شوهرشو از ورشکستگی نجات داد

بهتر تو این سن درگیر شوهر ازدواج نشه

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

بهتر تو این سن درگیر شوهر ازدواج نشه

الان خواهرم ۴۰سالشه و شغلشم داره

سلام لازم دیدم یه توضیحی بهتون بدم کاربری دست دونفر من و خواهر گلم من مامان یه دخمل ۶ساله و یه پسر ۲سالم پس تاپیکای مارو دیدین تعجب نکنین من عاشق .رمان.موسیقی.سریال. انیمه.وشیفته محصولات کشور کره هستم ممنون میشم اگه تونستین بهم معرفی کنین من ساکن همدانم خواهر گلم صاحب دوتا دخمل نازه یکی ۸ساله یکی سه ساله یخورده وسواسی وفعلا ساکن اراکن و تویه ساختمونن با خانواده همسرشون .روحیه لطیفی داره برعکس من عاشق بیرون رفتن مهمونی از موسیقی و فیلم خوشش نمیاد ولی تا دلتون بخواد عاشق گلو گیاه خیلی مهربونه اسم پروفایلمونم عسل دخمل منه آمین دخمل خواهرم

بیشتر ببینید

من ۲۰ سالمه، از نظر رفتار و منش و مدیریت شرایط اینجور که دیگران میگن و خودمم حس میکنم، عالی نه ولی خوبم

ولی به هیچ عنوان، به هیچ عنوان توانایی هندل زندگی مشترک و پذیرفتن مسئولیت‌هاش توی این سن رو در خودم نمی‌بینم، ازدواج و زندگی مشترک خیلی توانایی‌های متفاوتی می‌طلبه و این توانایی‌ها در گذر زمان و با حضور توی جامعه به وجود میان، نه اینکه یک شبه به بچه ۱۸ ساله الهام بشن

بنظرم ازدواج نکن
داخل چند تا از تاپیکات بودم
به یه سطح اوکی فکری برس خط فکری ات مشخص باشه
بعد بشین در مورد معیارهای همسر فکر کن

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید
بستگی داره که تا چه حد مستقل باشی بتونی مدیریت مالی داشته باشی بتونی زندگی رو اداره کنی .بستگی داره ...

سن عقلی اندازه همون ۱۹ سال هم باشه، بازم کمه

اون قسمتی از مغز ما که مسئول تفکر، قضاوت، تصمیم‌گیری، انتخاب و به طور کلی فعالیت‌های فکریه، لوب پیشانی (frontal) هست

این لوب تا اواسط دهه سوم زندگی، یعنی حدود ۲۴،۲۵ سالگی تکاملش طول میکشه، بنابراین اگر ملاک شما بلوغ عقلیه برای ازدواج، ۱۹ سالگی اصلا این بلوغ حاصل نشده

میتونین درمورد تکامل لوب پیشانی سرچ کنین 

Frontal lobe development age  و مقاله ای که از پابمد میاره رو بخونین

من خودم جایی زندگی میکنم که دخترا سیزده چهارده ازدواج میکنن مادر منم هی می‌گفت ازدواج کن ولی من درس ...

افرین بهتون مایه افتخارید، توی چنین محیط و جوی رشد کردن خیلی سخت و تحسین‌برانگیزه

بنظرم ازدواج نکنداخل چند تا از تاپیکات بودمبه یه سطح اوکی فکری برس خط فکری ات مشخص باشهبعد بشین در م ...

نمیخام بکنم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت