2777
2789
عنوان

واقعا ی دختر 1️⃣9️⃣ساله از زندگی چی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 131 پست

19 سال بچه نیس

تو خارج بچه ها 18 رو رد کنن از خانوادشون جدا میشن

ولی اینجا متاسفانه بخاطر فرهنگ جامعمون خیلیا اینطورین 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی بگه دختر ۱۵ ساله و ۲۰ ساله انداره خانم ۵۰ ساله بلده . میدونه ‌ اشتباه میگه .من همشونو دیدم . غ ...

دقیقااااا 

هرچقدر هم تجربه داشته باشه و پخته باشه بازم برای ازدواج خیلییی زوده

کلا منظورم درسو شاغلی نیست مثلا یکی ۱۸سالشه انقدر پخته هست سردو گرم کشیده که اندازه یه ۳۰ساله میفهمه ...

کی گفته دختر ۱۸ ساله سرد و گرم چشیده است؟

حالا چون سختی کشیده که قرار نیست پخته باشه

اون هنوز هورموناش بالا و پایینه بخوادم نمیتونه درست تصمیم های بزرگ بگیره 

تو الان خودتو با ۱۹ سااگیت مقایسه کن بعد بگو

البته اگه الان ۱۹ نباشی😅

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

19 سال بچه نیستو خارج بچه ها 18 رو رد کنن از خانوادشون جدا میشنولی اینجا متاسفانه بخاطر فرهنگ جامعمو ...

درسته  میرن سراغ شغل موفقیت شغلی نه سریع ازدواج  کنن

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

من ۱۹ سالمه واقعا گاهی فکر میکنم اصلا حوصله‌ی ارتباط با یه پسر هم ندارم چه برسه ازدواج!! بشور بپز جمع کن، سال بعدشم بچه بیار نگن‌ اجاقت کوره! بیخیال بابا

گول نخوریااا، درستو بخون مطمئنم آینده‌ت خوبه 

دقیقااااا هرچقدر هم تجربه داشته باشه و پخته باشه بازم برای ازدواج خیلییی زوده

خیلیا نمیدونن .

میدن بغل این دخترای زیر ۲۰ سال. که اره  شماها  اندازه ۵۰ ساله ها میدونید بلدید. مردمو تشنه میبرید لب اب تشنه برمیگردونید . 

واقعا اشتباهه اشتباه .   دروغ میگن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کی گفته دختر ۱۸ ساله سرد و گرم چشیده است؟حالا چون سختی کشیده که قرار نیست پخته باشهاون هنوز هورموناش ...

دیقا من الان ۱۹ سال ۳ماهمه😂😂

19 سال بچه نیستو خارج بچه ها 18 رو رد کنن از خانوادشون جدا میشنولی اینجا متاسفانه بخاطر فرهنگ جامعمو ...

۱۸ سالگی وقت استقلاله

نه ازدواج

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
درسته میرن سراغ شغل موفقیت شغلی نه سریع ازدواج کنن

کلا حرفم اینه بچه محسوب نمیشه 

یکی حالا میخواد پیشرفت کنه میره درس میخونه و.. 

یکیم هدفش شوهر کردنه

من خودم ترجیحم مورد اوله

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
خیلیا نمیدونن .میدن بغل این دخترای زیر ۲۰ سال. که اره شماها اندازه ۵۰ ساله ها میدونید بلدید. مردمو ...

ددختر فامیلمون ۱۶سالشه بچع داره تازه افتخارم میکنه

۱۸ سالگی وقت استقلالهنه ازدواج

پستی که بالا گذاشتم بخونین

بیشتر ببینید
کلا حرفم اینه بچه محسوب نمیشه یکی حالا میخواد پیشرفت کنه میره درس میخونه و.. یکیم هدفش شوهر کردنهمن ...

مشکل اونجاست که ازدواج  هدف میدونن نه مسیر

بستگی داره که تا چه حد مستقل باشی بتونی مدیریت مالی داشته باشی بتونی زندگی رو  اداره کنی .بستگی داره به خودت همه چی به شناختی که از خودت داری آیا سنت ۱۹ ساله رشد عقلی هم همینقدره؟بعضیا ۳۰ سالشونم بشه عین بچه ان فقط طرف مقابلشونو پیر میکنن