2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم دلش به طلاقه

8955 بازدید | 194 پست

همسرم منو ده ماهه سر اینکه یه هرزه رفته بود تو جلدش گذاشت خونه پدرم نه یک بار اونم دوبار. دفعه اول با اصرار خودم برگشتم اما سری دوم گفتم باید به غلط کردن بیوفته .چند بار ازم خواست تو این مدت به بهانه ای که بچه هارو بیا ببین و اینا رفتم باهام رابطه برقرار کرد تو محل کارش .درخواست طلاق نداده .اما الان دوماه اصلا باهاش حرفی نزدم .چند روز پیش یه نفر واسطه شد مارو رودر کنه اون گفت چند روز دیگه فعلا خبری ازش نشده منم نمی‌خوام خودم زنگ بزنم که بگه بعدا خودت خواستی او‌اومدی .از لحاظ مهریه و نفقه هم محکومه ولی فعلا به مرحله پرداخت نرسیده و بسیار هم عصبانیه که من اینقدر اونو محکوم کردم.

واقعا نمی‌فهمم قصدش چیه از این همه بلاتکلیفی من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

غرورش اجازه نمیده بیاد جلو تو هم که غرور داری 

پس نتیجه خوب نمیشه 

یکیتون غرورشو بشکنه و پا پیش بزاره

یا یه بزرگتر پا درمیونی کنه بیشتر طول بکشه خوب نیست

میشه برای حل مشکلاتمون، خوشبختی ، موفقیت و عاقبت به خیری خودم و خانوادم سه تا صلوات بفرستی ؟🥰 عاقبت بخیر بشی قشنگم❤

تاپیکاتو یادمه که میرفتی مغازش واسه رابطه😐اخه شما که داری جدا میشی دیگه چه رابطه ای خر مغزتو گاز زد ...

دیگه دوماه نرفتم دیگه .به خاطر دیدن بچه هام میرفتم 

منم همین فکر میکنم منو تو دستش نگه داشته

چیزی که حس میکنی درسته... خودت تکلیف خودتو معلوم کن نه اون... ببین میخوای چیکار کنی؟ اگرم میخوای برگردی اینقدر براش راحت در دسترس نباش 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
غرورش اجازه نمیده بیاد جلو تو هم که غرور داری پس نتیجه خوب نمیشه یکیتون غرورشو بشکنه و پا پیش بزارهی ...

اره دوتامون غرور داریم .رابطمون سرد شده خیلی