2777
2789
اونا فرق داشتن بخدا با خجالت دارم میگم من حتی دیک دخ.... نیستم این خیلی نا امیدم کرده به قرآن من با ...

دختر بودن نبودن چه فرقی داره؟

مشکلت الان یه تیکه گوشته؟ خب نباشه به درک ...

بعدا بزرگ میشی و با یه ادم عاقل و بادرک ازدواج میکنی اونوقت میفهمی این چیزا اصلا مهم نیست و به حال الانت میخندی

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
عزیزم عقد بودی دیگه طبیعیه.اصلا نگران نباش.هر چی زودتر جدا بشی آسیب کمتری هم بهت میرسه

الان بابام وکیل گرفته دارم جدا میشم 

15نامزد کردم الان 17 خااااک توسرم خداااا

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و حرف و تیکه بقیه اذیت می‌کنه بعد دومی این ک اشتباه کردم دخترونگیمم از دست دادم بخاطر کار بذ اون ...

اصلا به حرف هیچکس اهمیت نده.این خود شمایی ک میتونی اجازه ندی کسی حرفی بهت. بزنه

من و حرف و تیکه بقیه اذیت می‌کنه بعد دومی این ک اشتباه کردم دخترونگیمم از دست دادم بخاطر کار بذ اون ...

شما کار اشتباهی نکردید

یه گذشته ایی بوده تموم شده رفته

من نمیدونم واقعا نامزدته یا دوست پسرت

اگر دوست پسره و کسس نمیدونه

ک کلا نیازیم نیست کسی بفهمه

یه توبه و خدایا بببخشید و تکرار نمیشه تمام

۱۰ سال بعدم قرار نیست بازگو بشه

اما ن

اگر واقعا نامزده 

علنی نامزدید و کل فامیل میدونن

مجبوری به نفر بعدی بگی نامزد داشتی

ک خب

همه میدونن کسایی ک نامزدن بلاخره یه ارتباطی دارن

نه پس

میشینن دعا کمیل میخونن با هم !!

در کل

ذهنتو درگیر چرندیات نکن

جای اینکه بعد عروسی با یه بچه

طلاق بگیری

همین نامزدی جدا شو

مهر طلاق نخوره الکی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خیلی سخته من دوسش داشتم الان کمرنگ شده برام خیلیییی ولی همش فکر میکنم اگه زن بگیره عروسی کنه بیارع خ ...

خب به درک بره عروسی کنه خلایق هرچه لایق

ادم به این بیخودی واقعا غصه میخوری بره با کس دیگه؟

به جهنم بره...... چه تحفه ایه حالا مگه🤌😐

البته من که شناخت ندارم ولی طبق چیزایی که خودت میگی...

بذار بره عروسی بگیره به درک

تو هم طلاق میگیری درست میخونی موفق میشی💙

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
اشتباه کردی عزیزم ولی اشکال نداره خاله من ۱۹سالگی طلاق گرفت اونم بخاطر خیانت و بعد کنکور داد رفت دان ...

منم از آیندم میترسم خیلی 

من تازه درسم میخونم ولی انقد فکرم درگیره دارم تجدید میشم 

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

قدر خودت. بدون و فراموشش کن. برو دنبال زندگیت.آدمی که همه کاری میکنه .چطور میتونی باهاش زندگی کنی

من خیلی فرصت دادم بخدا از همه چیه خودم گذاشتم 

هزااااار بار فرصت دادم 

آخر خودش رفت دوباره چسبید به زن کثافت زشت سن بالا

دختر بودن نبودن چه فرقی داره؟مشکلت الان یه تیکه گوشته؟ خب نباشه به درک ...بعدا بزرگ میشی و با یه ادم ...

آخه خانواده من خیلی حساسن سر این چیزا 

میدونن این اتفاق و 

ولی فامیل نمیدونه فقط مامان و بابام و ابجیم با عمم میدونن 

از آیندم میترسم کسی بفهمه 

همینطوری شم نامزد اشغالم باباش اسم پسر خودشو گذاشته رو من گفته من دوست پسر دارم 

دارم میسووووزم

عزیزم اگه قرآن قبول داشت ک از این کارا نمیکرد

خیلی اشغال بود 

میدونی چقذ قسم خورد هی میگف به قرآن محمد و فلان آخرم دس رو قرآن گذاشت بازم زد زیرس

میدنم سخته ، میدونم حرف زیاد میخوای بشنوی ، میدونم قلبت شکسته ولی

خدارو شکر کن که باز متوجه شدی و عمر و ایندت رو ذخیره کردی و حراج نزدی‌ 

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

منم از آیندم میترسم خیلی من تازه درسم میخونم ولی انقد فکرم درگیره دارم تجدید میشم

۰۹۶۴۰۰

۱۴۸۰

مشاوره رایگان فردا زنگ بزن صحبت کن

چه ترسی از اینده عزیزم؟ حسابی درس بخون درکنارش مهارت یاد بگیر مثل یه هنری چیزی .. به خودت برس تو تازه اول جوونیته .. ورزش کن روزانه و.. یه زندگی سالم قراره تجربه کنی🤌

اگرم مورد خوبی اومد که ازدواج مجدد میکنی

بیشتر ببینید