2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم دلش به طلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 9166 بازدید | 195 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوتامون غرور داریم .رابطمون سرد شده خیلی

اینجوری ادامه پیدا کنه آخرش میشه جدایی ...

اگه زندگیتون براتون مهمه یا یه بزرگتر حرف بزنید که باهاش جدی حرف بزنه بگه تکلیفتون رو روشن کنه 

یا برو پیش مشاور

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

بیشتر ببینید

ولی مردی که دلش به زندگی باشه زنشو ول نمیکنه احتمالا سرش جای دیگه گرمه

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

بیشتر ببینید
سرش که کرم هست مخصوصا اون

😔‌ چطور میشه با یک خیانتکار زندگی کرد ؟ 

اما خداکنه بیاد عذرخواهی کنه و سرعقل بیاد و برید سرخونه زندگیتون...

بیشتر ببینید
قراری که گفت بیاد حرف بزنیم نرم یعنی

اگرم میخوای بری از قبل فک کن چی میخوای بگی جوابهاتو آماده کن شرایط رو آماده کن شما باید تکلیف روشن کنی نه همسرت.. زیادی شل نگیر بهش

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم