2777
2789

هم دلم میخواد یکی باشه لوسم کنه بهم عشق بورزه منم قربون صدقه ش برم نازم کنه من نازش کنم بغلش کنم باهم وقت بگذرونیم درد و دل کنیم غم هامونو نصف کنیم هم دلم میخواد با همه قطع رابطه کنم هیشکی تو زندگیم نباشه تنهای تنها شمام اینطورین یا من فقط اینطوریم؟

منم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دقیقا همین حالت بودم تهش رل زدم الان ی ماهه

چون واقعاااا داشتم ب ناکجا اباد میرفتم اگه رل نمیزدم

"هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟" من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه"                                                               ^^ میگم دوسِتون دارم فازع مشروبه وگرنه دلم باهاتون فاصلش خوبه^^

من دقیقا همین حالت بودم تهش رل زدم الان ی ماههچون واقعاااا داشتم ب ناکجا اباد میرفتم اگه رل نمیزدم

شما دختر خوبی هستی وگرنه من تمام کمبود های دوست دخترمو جبران میکردم اما باز اون ولم کرد 

سلام عزیزم قربون اون احساس پاک و قشنگت برم مشاور هستم دوست داشتی درخواست بده بیا خصوصی

سلام عزیزم من فکر کنم هزار تا مشکل دارم باید تا صبح حرف بزنیم😂😂