2777
2789
عنوان

به عنوان ی پسر نظرم اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2591 بازدید | 161 پست
ی مثال میزنم که منظوورمو برسونم . من ی اخلاق بد دارم . با هر دختری ک بودم سر همین اخلاق گذاشته رفته. ...

اون دختر ها تو رو ب خاطر خودت نمیخاستن من حتی دوست صمیمیم اینقد اخلاق گند داره ک خودش میگه تنها کسی ک منو با همین اخلاقام میخاد تویی .اون ک دوستمه، همسرم هم همینطوره ... ان شالله ک اگه هنوز ذوقشو داری یکی مثه پدر و مادر شما رو واسه خودت بخای

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون دختر ها تو رو ب خاطر خودت نمیخاستن من حتی دوست صمیمیم اینقد اخلاق گند داره ک خودش میگه تنها کسی ...

نه والا من چیزی نداشتم ک منو ب خاطر اون بخوان . ی 207 ک این حرفارو نداره

جنس مخالف نمی‌مونه و فقط خانواده میمونه؟؟؟

خانواده یعنی هم خونت و جنس مخالف یعنی همسر؟؟؟

الان پدر و مادر هم اینطور فکر میکنن؟ فکر میکنن همسر غریبست فقط شما که بچه ای مهمی؟؟؟؟ نه عزیز 

اولویت هست . منتها بعد ازدواج ولی بازم جای پدر و مادر رو نمیگیره

تا وقتی این عقیده رو دارید ازدواج نکنید 

چون اون وقت نباید توقع این روهم داشته باشید اون دختر هم شمارو ترجیح بده

اصلا نمیشه پدر و مادر و همسر رو باهم مقایسه کرد چون دوتا معقوله متفاوت اند و هر تیکه از قلب مختص یکیشونه 

اون دختر با هزار امید و آرزوو عشق همسر شما میشه و بزرگ ترین اشتباه اینه که اولویت دوم باشه

ترتیب اولویت های ازدواج:

۱_همسر

۲_فرزند

۳_پدر و مادر

۴_خواهر برادر و رفیقا و....

اره دیگه .

مثلا همین الان خود من

پدرم اولویتش اول مادرمه تا من با اینکه زن خوبی هم نیست 

ولی مامانم بهش بگه منو زنده زنده هم آتیش میزنه!!! وقتی پیش میاد که یه آدم در این حد همسرش رو به بچش ترجیح بده نامردیه فقط بگیم خانواده خونی! همسر هم جز خانواده حساب میشه! فقط نسبت خونی نداره! مرام و معرفتش هم خیلی وقتا ممکنه از پدر و مادر و خواهر و برادر و فرزندت هم بیشتر باشه نامرد نباشیم لطفا☺️

خود من هم یه روزی ازدواج کنم طرف آدم خوبی باشه با اخلاق و قدرشناس باشه به بچمم ترجیحش میدم و اون اولویت اول و اخرمه! 

اونقدر هم پدر و مادر و خواهر و برادر برادر هست به راحتی آب خوردن از آدم بگذره 

مطمئن هم باش برای پدر و مادرت رابطه خودشون مهم تره تا تو که بچشونی! اگر بهتر نیست همدیگرو دوست ندارن چون

خواهر و برادرت ازدواج کنن شما رو مگه به همسرشون ترجیح میدن؟؟؟؟

ینی جنس مخالف نمیتونه جای پدرو مادر رو بگیره

شاید هم شما لایق نیستید که عاشقتون بود!

وگرنه خود من همسر خوبی داشته باشم یه روزی از بچمم بیشتر دوستش دارم! یعنی عشق به اون از مهر مادریم بیشتره! پس چرا بگیم نمیشه جاشو گرفت؟؟؟؟

میگم ک نظر هر کی محترمه . من توجه و ساپورتی ک از خانوادم میگیرم هیچ وقت از بهترین دختر نمیتونم بگیرم

اونقدر دیدم طرف از همسرش مهر و محبت بیشتری دیده تا پدر و مادر!!!!

آقای محترم شما همون قدر که به پدر و مادرت احترام میزاری و محبت می‌کنی به عشقت هم احترام بزار و محبت کن! ببین طرف چقدر می‌تونه ازت حمایت کنه که تو خوابت هم ندیدی☺️

خوب پدر و مادر بی چشمداشت اینکارو میکنه!شما باید یکاری بکنید تا دختر در ازاش به شما لطف منه. .

چون هیچ ای وظیفه نداری در قبال پدر و مادرت جز احترام که همونم انجام ندی ببین چیکارت میکنن 

مردا میفهمن احساس چیه؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید

همون دختر مردم با پیمان عقد ، میشه محرم ترین و انیس و مونس 

میشه خانواده 

میشه همون که خدا میگه آیه و نشانه منه برای تعقل بشر

میشه مایه سکونت و آرامش مرد

همون که خود خدا بینشون مودت و رحمت قرار میده

پس دخترا هم باید همینو بگن ن ک همه کار واسه پسر مردم کنن و از جون مایه بزارن بعد پسر مردم بره دنبال یه دختر مردمه دیگ ب اونم مثل دختر مردم اولی زر مفت بزنه ،هولای خونه خراب کن پسرای مردمه هول

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

درسته هیچ کس خانواده نمیشه نه برای دختر نه برای پسر

اما اگه اون دختر همسرته و باهات ازدواج کرده دیگه باید عضو خونوادت بدونیش نه فقط جنس مخالف باید دوستش داشته باشی و بهش محبت کنی

کاربری دست دو نفره