2777
2789
عنوان

به عنوان ی پسر نظرم اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 161 پست

همون دختر مردم وقتی الویت اول پسر مردم سگ محلشم نمیکردن همه جوره حمایتش کرد حالا به دوقرون پول رسیده شده متفکر کل دنیا و قبولم نمیکنه هوله

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تصویر عشقی که خیلیا دیدن فقط واسه فیلماس

عشق واقعی از خودگذشتگی ، احترام در سخت ترین شرایطه

هیچوقت نزار تقویم واست تصمیم بگیره .                   سال نوت مبارک.صدسال به این سالا.نوروزتان پیروز.هرروزتان نوروز.
ی مثال میزنم که منظوورمو برسونم . من ی اخلاق بد دارم . با هر دختری ک بودم سر همین اخلاق گذاشته رفته. ...

نظرت چیه که اخلاق بدت رو ترک کنی؟

غیر منطقی این حرف شماست! 

بیچاره پدرمادر که نمیتونن بخشی از وجود خودشون رو دور بریزن که! مجبورن!

و شما دارید از این مجبوری سواستفاده میکنید و توقع دارین یکی دیگه هم بیاد اخلاق بدتون رو تحمل کنه

که خدای نکرده شما به زحمت نیفتید خودتون رو تغییر  بدید 

نظرت چیه که اخلاق بدت رو ترک کنی؟غیر منطقی این حرف شماست! بیچاره پدرمادر که نمیتونن بخشی از وجود خود ...

اتفاقا چند باررگفتم بذارید برم خونه جدا بگیرم . نذاشتن . پدر مادر عشق واقعیو دارن . 

نظرت چیه که اخلاق بدت رو ترک کنی؟غیر منطقی این حرف شماست! بیچاره پدرمادر که نمیتونن بخشی از وجود خود ...

اتفاقا مجبور نیستن . چون میدونن ک کمک دستشونم . پدرم سکته کرده بود کلا ترو خشکش میکردم .  و تمام کارهای خرید انجام میدم . نمیتونه پشت ماشین بشینه و جابجاشون میگنم.

واقعیت اینه اونا خوبیامو فهمیدن . و میدونن هیچکس نمیتونه مطلقا بد باشه . ولی دختر مردم ک از راه میاد و با اولین گفتن بالای چشمت ابرو میره اون هیچ درکی از من نداره. و دلیلی نداره براش تلاش کنم

شما خودت یه روزی پدر بشی با تمام اخلاقای خوب و بد بچت میسازی؟

پدر من منو خوب تربیت نکرد . اگه با اولین حرف زشت و لوس بازی میزد تو دهنم شاید الان با دخترا بهتر رفتار میکردم . ولی من تک پسر بودم واقعیت اینه ک منم ادمم و طبق قلنون طبیعت باید ازدواج کنم!!

میبینیم ک نمیشه!

پس قرار نیست بجه دار بشم ک بدونم چجوری باش رفتار کنم .