2777
2789
عنوان

به عنوان ی پسر نظرم اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 161 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم پسرم ولی یه چیزی رو بگم؟ اول که بنظرم هرکسی جایگاه خودشو داره چه پدر و مادر و چه همسر و چه هرآدمی تو زندگیمون پس نمیشه جایگاه شونو حذف کرد. و اینکه خانواده بی منت محبت میکنن چون بچشون هستیم و بخشی از وجود شون. درسته زمونه بدی شده و انتظارات عجیب و غریب ولی خب بازم پیدا میشن دخترای خوبی که آدمو بپذیرند بشرط اینکه اون احترام و پذیرش دو طرفه باشه. منم شاید تو معدود برخورد هام با دخترا اتفاقات خوبی نیوفتاد ولی خب نمیتونم دید بد به همشون داشته باشم چون همه جور آدمی پیدا میشه شاید اونایی که هم مسیر بودن آدمای درستی نبودن

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

شما هر جایی رو ک با پارتنرت فتح کردی بهم بگو.

خدا رو شکر با شعوره و جایگاه آدما رو با هم قاطی نمیکنه  من عشقشم  و پاره ی تنش به پدر مادرش هم هردو  احترام فراوانی قائلیم  من به خاطر شوهر باشعور  عاشق پدر مادرش هم شدم 

خدا رو شکر با شعوره و جایگاه آدما رو با هم قاطی نمیکنه من عشقشم و پاره ی تنش به پدر مادرش هم هردو ...

کسی ک عاشق باشه جار نمیزنه. اینجا یا اونور بوم میفتن یا از اینور بوم . شما نیای تاپیک سردی از همسر بزنی. این احساسات نابتو نگه دار . تو غذاتم کافور بریز

کسی ک عاشق باشه جار نمیزنه. اینجا یا اونور بوم میفتن یا از اینور بوم . شما نیای تاپیک سردی از همسر ب ...

خخخ از شعور شوهرم گفتم فشاری شدی 

اینقدر اینجا پلاسی که ماشالله الان میدونی زندگی کدوم زن سرده و کدوم زن گرم 

باشه کافور واسه من    وافور واسه تو 

خخخ از شعور شوهرم گفتم فشاری شدی اینقدر اینجا پلاسی که ماشالله الان میدونی زندگی کدوم زن سرده و کدوم ...

نه خداروشکر من همه چی دارم . نیاز ب فشاری شدن از طرف تو ندارم . ازدواج کردنم افتخار نداره . اراده کنم هست . نه هر کسی!! 

خخخ از شعور شوهرم گفتم فشاری شدی اینقدر اینجا پلاسی که ماشالله الان میدونی زندگی کدوم زن سرده و کدوم ...

دقیقا واس همین گفتم . زنی ک زندگیش عالی باشه . وقت گذر به این سایتا رو نداره . موفق باشی. مث من ک میخوام برم سر درس و دکترام . و موقع بیکاری میام اینجا یکم بخندم .