2777
2789
عنوان

به عنوان ی پسر نظرم اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 161 پست
نه والا دیکه 33 سنیه رفتار خیلی از دخترا دستت اومدع و میتونی با اطمینان تجربتو بگی .

همه چی ب تجربه نیس ک

نخوردی نون گندم ولی میتونی ببینی دست مردم

یه چرخ کوچیک تو همین سایت بزنی میفهمی

چه دخترایی ک از شدت عشق جونشون ب لبشون میرسه ک ۹۰ درصدم متاسفانه یاسین ب گوش خر خوندنه آقا ک متوجه نمیشه🚶🏻‍♀️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب پدر و مادر بی چشمداشت اینکارو میکنه!شما باید یکاری بکنید تا دختر در ازاش به شما لطف منه. .

دنیا همینه هم شما نسبت به اون دختر به توقعی دارید هم اون نسبت به شما که اگر چه وظایف مرد بیشتره 

هردو وظایفی دارید 

ولی دلیل بر این نیست که بخواید به چشم جنس مخالف بهش نگاه کنید 

شما وقتی ازدواج کنی یا وارد رابطه شی تا وقتی عشقی نباشه چه فایده؟ اگه انسان برای نیاز جنسی وارد رابطه میشه پس چه فرقی با یه حیوون داره؟

متاسفانه مشکل این جاست هر کس روی عشق حساب باز کنه شکار یه آدم لاشی میشه که به اسم عشق فقط از طرف بکنه 

دختر و پسرم نداره ، تو همین سایت هزار تا دختر هستن که به خاطر اینکه پسر مردم رو عشق خودشون حساب کردن زندگیشون نابود شده .

واسه همینه آدم تا موقعی که خودش رو نشناخته و وارد جامعه نشده اگه دم از عشق بزنه می‌کنن تو پاچش 

اول عشق به خود

بعد عشق به خلق 

بعد عشق به خداوند 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
به هر حال در آینده که وارد یه رابطه ای میشید امیدوارم اون دخترهم به شما به چشم جنس مخالفش نگاه کنه ن ...

خوب مگه غیر از اینه ؟ قبل از اینکه من ب این دیدکاه برسم .ب چشم جنس مخالف و یا "  پسره"  در نظر دخترا دیده میشدم . 

دنیا همینه هم شما نسبت به اون دختر به توقعی دارید هم اون نسبت به شما که اگر چه وظایف مرد بیشتره هردو ...

خوب درسته . ی حسی باید باشه ازدواج کنی . ولی اسمش عشق نیست . عشق گفته میشه

خب دلیل نمیشه چون دو نفر بهتون به این چشم نگاه کردن همه همین باشن

نمیدونم والا . میگم نظر من با 33 سال سن . و برخورد های متفاوت از دخترا این بوده . سن کمیم نیست . نظرات متفاوته

خب دلیل نمیشه چون دو نفر بهتون به این چشم نگاه کردن همه همین باشن

ی مثال میزنم که منظوورمو برسونم . من ی اخلاق بد دارم . با هر دختری ک بودم سر همین اخلاق گذاشته رفته.

تنها کسایی ک این اخلاق بد منو میبینمون ولی بازم توجه میکنن . هوامو دارن .اصن انگار نه انگار ک اتفاقی افتاده و  دلگرمی میدن کیان؟؟ 

پدرو مادر خانواده . 

بازم دختر مردمو ترجیح بدم؟ با چ منطقی؟؟