2777
2789
عنوان

به عنوان ی پسر نظرم اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 161 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها عاشق شدن چون طرفشون بازیگر خوبی بود و بعد از عروسی نقاب ها کنار رفت و دیگه نتونستن برگردن بن ...

خب من زرنگ تر از این حرفام و در شانم نمیبینم ک طرد بشم و مهریه بدم . 

ی مثال میزنم که منظوورمو برسونم . من ی اخلاق بد دارم . با هر دختری ک بودم سر همین اخلاق گذاشته رفته. ...

شوهرم از نظر خانواده ش یه پسر بداخلاق و بی منطق هست ولی با من اینجوری نیست چون همینجوری ازش رد نشدم باهاش حرف زدم بهش یاد دادم که تو هر شرایطی حرمت همو نگهداریم و کمکش کردم خشمشو کنترل کنه ولی متاسفانه هنوزم خانواده ش این برچسب رو بهش میچسپونن بدتر اعصابشو بهم میریزم و ذره ای براشون مهم نیست با روان پسرشون چیکار میکنن،اینو گفتم که بدونی رد شدن از اخلاق های بد بچمون همیشه خوب نیست .

ایشالله ک ب رحمت خدا . تو ایران شما بیشتر از این میخوای عمر کنی

بالاخره ادم پول بابت عمرش نداده

اومدیم و بیشتررعمر کردی تکلیف چیه

جوری با خانومت رفتار کن ک عصای دستت باشه

ن اینقد ازت کینه ب دل داشته باشه ک فقط لحظه شماری کنه زمین گیر شدنتو ببینه

گیر قانون و ادم پیله و سمج نیفتادی تا حالا...خیلیا مثل تو فکر میکردن و چی شد عاقبتشون 😁😁😁😁😁

مث اینکه متوجه نشدی . میگم حتی نزدیک خواستگاری هم نشدم چ برسه عروسی و عقد 

بالاخره ادم پول بابت عمرش ندادهاومدیم و بیشتررعمر کردی تکلیف چیهجوری با خانومت رفتار کن ک عصای دستت ...

نه . بیشتر از 50 تنها هم مردم . مشکلی نیست . 50 ب بعد شما انقد معنوی میشی و توبه میکنی دیگه زن و بچه رو نمیبینی

نه . بیشتر از 50 تنها هم مردم . مشکلی نیست . 50 ب بعد شما انقد معنوی میشی و توبه میکنی دیگه زن و بچه ...

یا پنج تن آل عبای فاطمه زهرای بلقیسسسسسس😑

چه ور کر بخونی چه ور کور برقصی حکایت شماست

خوش باش باهمین طرز فکرت😏✋🏻