2777
2789
عنوان

به عنوان ی پسر نظرم اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 161 پست
میگم ک نظر هر کی محترمه . من توجه و ساپورتی ک از خانوادم میگیرم هیچ وقت از بهترین دختر نمیتونم بگیرم

چون اون دختر رو اشتباه انتخاب کردی

دختر عاشق ندیدی ک چجوری بهتر از یه مادر میشه واسه عشقش  جونشم بخاد دریغ نمیکنه❤️‍🩹

البت اکثرا ثابت شده ک شما آقایون لیاقت همچین توجه و عشقی رو ندارین پس همون خانوم کار درست رو میکنه

میگم ک نظر هر کی محترمه . من توجه و ساپورتی ک از خانوادم میگیرم هیچ وقت از بهترین دختر نمیتونم بگیرم

شما باید ب اصطلاح خودتون ب همون دختر مردم توجه کنین و ساپورتش کنین از اون این توقعات رو دارید واقعا ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید ب اصطلاح خودتون ب همون دختر مردم توجه کنین و ساپورتش کنین از اون این توقعات رو دارید واقعا ...

خوب پدر و مادر بی چشمداشت اینکارو میکنه!

شما باید یکاری بکنید تا دختر در ازاش به شما لطف منه. .

چون اون دختر رو اشتباه انتخاب کردیدختر عاشق ندیدی ک چجوری بهتر از یه مادر میشه واسه عشقش جونشم بخاد ...

نه والا دیکه 33 سنیه رفتار خیلی از دخترا دستت اومدع و میتونی با اطمینان تجربتو بگی .