2777
2789
عنوان

اگه بفهمین شوهرتون به عشق اولش پیام داده چکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4260 بازدید | 164 پست
نه نه فقط پیام داده حالش پرسیده

چی گفته دقیق؟ جمله رو بگو

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

بیشتر ببینید
حال اون چه ربط به شوهر من داره🤔🥴

نمیدونم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طلاق 

مهرمم میزارم اجرا

تو بگو تو خیابون دیده سلام کرده

فقططط طلاق

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید
چی گفته دقیق؟ جمله رو بگو

سلام خوبی 

الان پشت فرمونم نمیتونم صحبت کنم رسیدم پیام میدم

بعد پیام میده و حالشو میپرسه و از زندگیش میگه بعد اون دختر براش ارزوی خوشبختی با زنش و میکنه

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید
دختره چی گفته؟گفته ازدواج کردم یا مجرد هنوز؟؟؟؟

نه مجرده اون آرزو کرده که خوشبخت بشن

بیشتر ببینید

حتی برای سلام احوال پرسی هم نمیتونم بپذیرم همون‌طور که می‌دونم خودش اگه این موضوع برعکس بشه نمیتونه هضم کنه ،اصلا نیازی نمیبینم کسایی که تو گذشتمون بودن ازشون ردی تو زمان حالمون بزاریم چه برسه دسترسی داشته باشیم بهشون برای حرف زدن

حتی برای سلام احوال پرسی هم نمیتونم بپذیرم همون‌طور که می‌دونم خودش اگه این موضوع برعکس بشه نمیتونه ...

ممنون عزیزم

بیشتر ببینید
پس دختره بهش زنگ زده که شوهرت گفته پشت فرمونم و نمیتونم صحبت کنم

نه پیام داده شوهر بهش که من الان پشت فرمونم نمی‌تونم چت بکنم بزار برسم پیام میدم 

بیشتر ببینید