به دختره پیام داده دختره جوابش و داده و اخر سر آرزو خوشبختی برا تو و شوهرت کرده
چیکار میکنین
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️
بعد پیام میده و حالشو میپرسه و از زندگیش میگه بعد اون دختر براش ارزوی خوشبختی با زنش و میکنه
حتی برای سلام احوال پرسی هم نمیتونم بپذیرم همونطور که میدونم خودش اگه این موضوع برعکس بشه نمیتونه هضم کنه ،اصلا نیازی نمیبینم کسایی که تو گذشتمون بودن ازشون ردی تو زمان حالمون بزاریم چه برسه دسترسی داشته باشیم بهشون برای حرف زدن
حتی برای سلام احوال پرسی هم نمیتونم بپذیرم همونطور که میدونم خودش اگه این موضوع برعکس بشه نمیتونه ...
ممنون عزیزم
پس دختره بهش زنگ زده که شوهرت گفته پشت فرمونم و نمیتونم صحبت کنم
نه پیام داده شوهر بهش که من الان پشت فرمونم نمیتونم چت بکنم بزار برسم پیام میدم