2777
2789
عنوان

اگه بفهمین شوهرتون به عشق اولش پیام داده چکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4262 بازدید | 164 پست
سلام خوبی الان پشت فرمونم نمیتونم صحبت کنم رسیدم پیام میدمبعد پیام میده و حالشو میپرسه و از زندگیش م ...

شرمنده اما شوهرتم هنوز ممکنه ب یاد دختره باشه و دلش نمیخاد رتبطه برای همیشه با اون خانم تموم بشه

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

بیشتر ببینید
سلام خوبی الان پشت فرمونم نمیتونم صحبت کنم رسیدم پیام میدمبعد پیام میده و حالشو میپرسه و از زندگیش م ...

این یعنی قبل پیام تماس داشتن....

گر دوْر فلک این همه نامرد نِمیبود     در جمجمه ی شیر شغال آب نمیخورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم زهر چشم لازمه. فقط همین

ممنون عزیزم بنظرت دختره مقصره یا از دلت میاد دختر رو نفریت کنی که با شوهرم حرف زده

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید
این یعنی قبل پیام تماس داشتن....

نه مطمعنم 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید
نه پیام داده شوهر بهش که من الان پشت فرمونم نمی‌تونم چت بکنم بزار برسم پیام میدم

عزیزم آدم که پشت فرمون نمیاد یه کاره به کسی پیام بده که پشت فرمونم و بعدا پیام میدم مگر اینکه کسی بهش پیام بده یا زنگ بزنه که آدم بگه الان نمیتونم و بعدا پیام میدم

طلاق مهرمم میزارم اجراتو بگو تو خیابون دیده سلام کردهفقططط طلاق

یا ابلفضل 😂😂

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

بیشتر ببینید
شرمنده اما شوهرتم هنوز ممکنه ب یاد دختره باشه و دلش نمیخاد رتبطه برای همیشه با اون خانم تموم بشه

بنظرت دختره رو نفرین کنم

اون خدافزی کرده و آرزو خوشبختی کرده برا شوهر و من

بیشتر ببینید
عزیزم آدم که پشت فرمون نمیاد یه کاره به کسی پیام بده که پشت فرمونم و بعدا پیام میدم مگر اینکه کسی به ...

دقیقا

بیشتر ببینید
یا ابلفضل 😂😂

انقد سخت گیرم😂اخه واقعا دلیلی نداره به اکسش پیام بده

مثلا رفیق دختر داره اونا اوکیه برام چون اسم رفیق روشه

خودمم شناخت دارم روشون

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید
بنظرت دختره رو نفرین کنماون خدافزی کرده و آرزو خوشبختی کرده برا شوهر و من

فک کنم شوهرت دنبالشه نه اون دختره بازم قضاوت نمیکنم نفرینم نکن ب خودت برمیگرده بسپار ب خدا

بیشتر ببینید

خداروشکر عشق اولش خودم بودم😂😂😂🤦🏻‍♀️

تصورشم برام سخته چون اونم اولین پسری بود و هست ک عاشقش شدم 

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

عزیزم آدم که پشت فرمون نمیاد یه کاره به کسی پیام بده که پشت فرمونم و بعدا پیام میدم مگر اینکه کسی به ...

نه بخدا مطمعنم اینو بعد این که میگم پیام داد شوهر که سلام خوبی  شناختی و الان نمیتونم صحبت کنم نیک ساعت دیگه میرسم پشت فرمونم

بیشتر ببینید