2777
2789
عنوان

خونه نبودم خواهرشوهرام خونمو گشتن به بی بی چکمم حتی دست زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 92 پست
عزیزم یه هفته رفته موظف بودن بیان اشتی بدن نه ک برن خونه طرف بعد شلختگی این چه تاثیری رو روال زندگی ...

دیگه خانواده شوهره دیگه تاثیرش رو زندگی پسرشونه خانواده شوهرم نمیخواد اب تو دل پسرشون تکون بخوره همونجور که خانواده دختر داماد بی پول رو دوست ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم تمیز نیستید ببخشید چرا باید ژیلت مصرف شده دور انداخته بشه یا بی بی چکبعد هم قفل در عوض کنید

گف شوهرم استفاده کرده ننداخته دور

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

دیگه خانواده شوهره دیگه تاثیرش رو زندگی پسرشونه خانواده شوهرم نمیخواد اب تو دل پسرشون تکون بخوره همو ...

دوتا مقایسه بی ربط بود 

قطعا خونه گاهی خیلی کثیفه گاهی تمیز 

در هر حال من این افراد رو سمی میدونم 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

نمیدونم باید چیکار کنم تمام ظرفامو جابه جا کردن دنبال هر چیز چند دقیقه باید بگردم

یه کلفتی درست درمون برات کردن😄

ب تخمک چپت بگیر ولی گوش زد کن 

یبار ک جم بودن بگو دنبال کارگرم ماهی یبار برم خونه مامانم بیاد خونمو تمیز کنه!

بنظرم خونه بنظرشون کثیف اومده خواستن با جا به جایی وسایل نشون بدن که شلخته ای،نمیدونم چرا زیاد کارشو ...

وقتی رفتن داخل حمومو دیدن ک لباس زیر هستش 

ینی خواستن فوضولی کنن

وقتی بیبی چک لای کتابشو دیدن ینی بشدتتتت فوضولی کردن

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

شاید خواستن بهت بفهمونن زندگیتو ترک نکن 🤷🏻‍♀️ 

(نام کاربریم با شخصیتم مطابقت نداره😊)  تو به دنیا اومدی تا بدرخشی🤍✨️  میگه که[ اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خود تو باشی🌿 در هیاهوی روزگار خدا را داریم♥️🌱 

ببین با سیاست حتما به روشون بیار که بفهمن متوجه میشی مثلا بگو عه شوهرم گفت اومدید خونه رو مرتب کردید دستتون درد نکنه ولی یه سری چیزا رو خواستم توی جای اصلیشون پیدا نکردم بعد فهمیدم عه جابه جا شده بودن😅

(نام کاربریم با شخصیتم مطابقت نداره😊)  تو به دنیا اومدی تا بدرخشی🤍✨️  میگه که[ اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خود تو باشی🌿 در هیاهوی روزگار خدا را داریم♥️🌱 

😂😂😂 دست خودمون نیست فضولیم‌...حالا من فضولم ولی مامانم نمیذاره سرک بکشم

از اینکارا نکنین خیلی زشته بخدا 

یعنی چی واقعا یسری جاها یسری چیزا شخصیه