یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من برنامه نویسم ولی درآمد تومانی دارم دلاری اونجوری ام که میگن نیست دقیقا همون قیمت درمیاد مثلا پروژه خارجی بهت میدن ۱۰۰ دلار ! توی ایران همون پروژه رو انجام میدن ۱۰ میلیون تومان شایدم خیلی بیشتر به نظر شخصی من که درآمد داخل ایران خیلی بهتره پروژه های دلاری مبلغشون خیلی کمه و استاندارد نیست جون رقابت در خارج زیاده هندی ها مفت کار میکنن تو دنیای برنامه نویسی و ...
من خودم پولدار که نیستم ولی تا حدودی وضعم بد نیست تونستم ماشین بخرم و یه اپارتمان کوچیک و کمی هم سرمایه دارم توی یک سال و نیم تلاش
اکثرا مالکیت کافه بازار، تپسل، نوبیتکس، علی بابا، آهن آنلاین.... برای بچه های نخبه هست، در کل نخبه ...
مالک کافه بازار رو حداقل میشناسم از نزدیک ... ایشون دانشجوی صنعتی شریف بوده تو اینکه زرنگه شکی نیست ولی حتی ۱ درصد پروژه هاشم خودش ننوشته برنامه نویس استخدام کرده براش نوشتن و دستمزدشون رو پرداخت کرده بقیه هم همینطور حالا این کافه بازار از همه برنامه نویس تر بوده بقیه استارتاپ ها اصلا صاحبشون برنامه نویس و نخبه و ... نیست مدیر خوبی هست
مالک کافه بازار رو حداقل میشناسم از نزدیک ... ایشون دانشجوی صنعتی شریف بوده تو اینکه زرنگه شکی نیست ...
چرا فرمد مدیر نوبیتکس خودش برنامه نویس هست، علی شجاعی،مدیر آهن آنلاین خودش برنامه نویس هست، علی بایا مال امیر کبیری هاست و یکیشون برنامه نویسی هست، توی پادکست طبقه 16، کار نکن ، اکنون، میتونی با خیلی هاشون آشنا بشی، مدیر تپسل هوش مصنوعی هست از شریف الانم کافه بازار رو خریده، دیوا هم که مالک میشناسی
چرا فرمد مدیر نوبیتکس خودش برنامه نویس هست، علی شجاعی،مدیر آهن آنلاین خودش برنامه نویس هست، علی بایا ...
اونا برنامه نویس بودن ولی برنامه نویس نموندن پس چرا صد ها هزار برنامه نویس ایرانی همچین استارتاپی نداره؟ برنامه نویس بودن اهمیتی نداره اونا هم برنامه نویسای مطرحی نبودن خیلی برنامه نویسای کله گنده داریم ... از همین آدما شما یک رزومه بفرست یا مثلا گیتهاب یا مثلا پروفایل استک اورفلو ... هیچی در زمینه ی برنامه نویسی ندارن
اونا برنامه نویس بودن ولی برنامه نویس نموندن پس چرا صد ها هزار برنامه نویس ایرانی همچین استارتاپی ند ...
ببین ایتارتاس زدن یه آدمی میخواد که چند کاره باشه و چند بعدی، ریسک و استرس رو قبول کنه، هر رپز چالش رو قبول کنه، همیشه در حال یادگیری باشه، برای همین سه تا پادکست رو معرفی کردم
الان خیلی از برنامه ها رو هپش مصنوعی مینویسه، در آینده خیلی کمپانی ها تک نفره هستند