2777
2789
عنوان

راجع به بخشیدن مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 94 پست
من خودم مهریه خوشم نمیاد به جاش گرفتن تمامی حقوق رو میپسندم اما به نظرم بخشیدن مهریه هم باید شرایط خ ...

اگه مردی باشه حقوقی مثل حق طلاق و چیزهایی که زن براش مهمه، متعهد بشه و‌بده هیلی هم خوبه. اولا اون‌مرد رو‌ باید پیدا کرد. ثانیا، بی‌تعارف، خانم هم باید ظرفیت و دانایی استفاده از این حقوق رو‌ داشته باشه. بعضیها هم الحمدلله مهر بالا میخوان هم حق طلاق و ... که بدا به اون شرایط. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط اینو میدونم مهریتو بیخشی و خدایی نکرده همسرت چیزیش بشه همون جاری و مادرشوهرت کلید میندازن تو خونه ای که با خون دل ساختی میندازنت بیرون میگن این زندگی ارث پسرم و برادرشوهرم هست! 

به همین راحتی 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بیشتر ببینید
این یه موضوع کاملا شخصی است و خانم اینقدر قوی است و خیالش از دارایی های که داره راحته که میبخشه ترس ...

این طوری خوبه خب. ولی دلیل بخشش اون خانم چیه؟ چرا از اول مهرش کردن؟ واسه چی خب بخشیده

منم درک نمیکنم

مهریه برای ارثه بخشیدنش چه معنایی داره

اگه به مهریه معتقد نیستیم خب از همون اول کم تعیین کنیم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
می‌دونم اما نمی‌خوام خار به پاش بره چون همیشه هر چی داشت به نامم زد

اگه به نام شماست که خب جای نگرانی نداره. اگه واقعا به اسم شما باشه مهرت رو‌ببخشی هم چیزی رو‌ نباختی. یا عوض مهریه‌ت چیزی به نامت زده باشه. 

فقط اینو میدونم مهریتو بیخشی و خدایی نکرده همسرت چیزیش بشه همون جاری و مادرشوهرت کلید میندازن تو خون ...

بله متاسفانه‌. رحم و‌ مروت نسبت به عروس خیلی کمه. حتی اگه در ظاهر خوب باشن باهاش

اگه به نام شماست که خب جای نگرانی نداره. اگه واقعا به اسم شما باشه مهرت رو‌ببخشی هم چیزی رو‌ نباختی. ...

می‌دونی همسرم نگفت اما می‌فهمیدم نیتش چیه 

خونه به نامم زد که دستم جلو کسی دراز نباشه

انشاالله همیشه سایه ش بالاسرمون باشه 

اگه مردی باشه حقوقی مثل حق طلاق و چیزهایی که زن براش مهمه، متعهد بشه و‌بده هیلی هم خوبه. اولا اون‌مر ...

نه دیگه باید منطقی بود بالاخره اونم آدمه باید به منافع اونم توجه داشت.من خودم بین مهریه و حق وحقوق

مورد دوم رو انتخاب میکنم

من مهریمو شوهرم گفت عندالاستطاعه کن. فکر کردم نظر خودشه انقدر بهش اعتماد داشتم. قبول کردم ولی بعدا ف ...

من هر کسی دیدم خلاف نظر خانواده‌ش عمل کرده تو‌ازدواج بعدا پشیمون شده. دخترا احساسی هستن و‌فکر میکنن خانواده مرد مثل خانواده خودشون خیرخواهن براشون ....

منم درک نمیکنممهریه برای ارثه بخشیدنش چه معنایی دارهاگه به مهریه معتقد نیستیم خب از همون اول کم تعیی ...

موافقم 

من مهریه نمیخواستم چون حقوق برابر گرفتم . همسرم خودش ۳۱۴ تا سکه انداخت گفت روزگار معلوم نمیکنه بعدا اموالم دست کسی نیفته . منم یه برگه نوشتم که مهریه رو بخشیدم و گواهی امضا کردم . گذاشتم توی گاو صندوق خونه که اگر من بلایی سرم اومد والدین یا بچه ام نتونن مدعی بشن 

نه دیگه باید منطقی بود بالاخره اونم آدمه باید به منافع اونم توجه داشت.من خودم بین مهریه و حق وحقوقمو ...

ما حواسمون به منافع مرد هم باشه؟؟ اونا خودشون زیادی هوای خودشون رو‌دارن!! ما کلاه خودمون رو‌ بچسبیم. وکلای اونا به شدت قوی هستن

موافقم من مهریه نمیخواستم چون حقوق برابر گرفتم . همسرم خودش ۳۱۴ تا سکه انداخت گفت روزگار معلوم نمیکن ...

دمت گرم و عمر جفتتون طولانی و با عزت 

منم مهریه ام یک سکه است

حق تنصیف و وصیت  یک سوم ارث دارم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید