2777
2789
عنوان

راجع به بخشیدن مهریه

656 بازدید | 94 پست

یه مدته تو‌ اینستا و اینجا میبینم بعضیا رفتن تو فاز بخشش مهریه. واسه چی؟! واسه افزایش مهر و‌محبت شوهر؟! جلب اعتمادش؟! خب بخشیدی. بعدش عاشق‌تر میشه؟ چون چند تا سکه مهرت بود دوستت نداشت؟ ازت می‌ترسید؟ الان اعتمادش زیاد شد؟ خودت الان ازش نمیترسی؟ 

طلاهات رو، زندگیت رو‌ ریختی وسط. شریک سختی‌هاش شدی. آجر به آجر، پا به پاش خونه ساختی. خدای نکرده مرد اون خونه فردا چیزیش بشه، خانواده‌ی همین مرد از سهم ارثش می‌گذره؟! به احتمال زیاد خیر!!! تعارف رو بذاریم کنار. زندگی با کسی شوخی نداره. نمیتونی زندگی‌ای که با سختی ساختی دودستی تقدیم آدمایی کنی که تو‌ روز سختی و‌ قسط دادن و‌ بدهی نگفتن مُردی یا زنده‌ای. لااقل اون مهریه رو‌ نگه دار که اگه خدای نکرده مرد خونه چیزیش شد، سرپناهت رو‌ عوض مهریه بهت بدن و‌ حق خودت و‌بچه‌ت رو‌ یک‌ لقمه‌ی چرب نکنن و‌ تمام.

این چه احترام و‌ محبت گدایی کردنیه که برا مرد تولد بگیری، کاغذ مهر خورده‌ی رسمی بذاری جلوش که مهریه‌م رو‌ بخشیدم!! 

کم تو‌ اینستا مزخرفات تو مغز زنها میکنن که "اگه مهریه دارید پس کالایید و‌ دارن شما رو‌ میخرن!" مردای زرنگ کلاش! با اون مادرهای سیاستمدار و‌ خونه خراب‌کن!!! همین مونده فردا خونه‌هامون رو‌ هم صاحب شن 🙃😂

+ قبل هر قضاوتی بگم تو خانواده‌ی ما مهریه‌ی عروسهامون بالاتر از مهریه‌ی دخترهامونه و‌ حق اونها هم میدونیم حتی در صورت طلاق، شوهرشون در حد استطاعتش مهر رو‌ بپردازه. خیلی هم خوشحال میشیم اگه دو‌سه دانگ خونه به اسم زن باشه. ان شالله خدا به همه مردها توان مالی این کار، و به زنها ظرفیت شریک شدن در مال و سرمایه‌ی مرد رو‌ بده. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چون مادرم خوب نیست گاهی فکر میکنم مهرمو ببخشم 

خدایی نکرده بعداز من شوهرمو اذیت نکنه

شوهرم عشقمه همه دنیاشو ریخت به پام اما مادرم همش درصدد خراب کردن زندگیمون بود 

میگم بعدا به خاطر مهریه اذیتش نکنن

من چون مادرم خوب نیست گاهی فکر میکنم مهرمو ببخشم خدایی نکرده بعداز من شوهرمو اذیت نکنهشوهرم عشقمه هم ...

منطق زندگی میگه به فکر خودت باش. ببین چی به صلاح خودت و‌ زندگیته. سر دلسوزی برای فردا دیگه حتی همسرت، خودت رو‌به دردسرهای احتمالی نندازی

این یه موضوع کاملا شخصی است و خانم اینقدر قوی است و خیالش از دارایی های که داره راحته که میبخشه 

ترس از این نداره که مبدا منو‌ طلاق بده مبدا کم بهم ارث برسه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

من مهریمو شوهرم گفت عندالاستطاعه کن. فکر کردم نظر خودشه انقدر بهش اعتماد داشتم. قبول کردم ولی بعدا فهمیدم مامانش گفته بهش. چقدر بابام ناراحت شد و من گوش ندادم. الان واسه دخترش میگه حتما باید عندالمطالبه باشه اونم تقریبا چند برابر مهریه من. بنظرم دخترها باید مثل آدم بشینن به حرف پدر مادرشون گوش کنن

بخشش مهریه مهر و محبت نمی یاره هرگز سند خیانت مرد به زن امضا می شه نکنید

خانم سادات قطبی مگه نگفتن مهریه مو برای شوهر سابق بخشیده بود مگه نگفت مرده بدتر شد بیشتر کتکم می زد ..

و اخرش با یه بچه مجبور میشه طلاق بگیره

با مهریه موافق نیستم ولی هیچ وقتم نمیبخشم 

حرفات عالی بود

من زنی بودم که همیشه از دلبستگی ها و چیزایی که دوسشون داشتم گذشتم تا خانوادم شاد باشن اما خودم هیچ وقت خوشحال نبودم تظاهر میکردم خوشحالم...سالهاست که هیچی خوشحالم نمیکنه .همش تظاهره 😭 با جنگ و دندون زندگیم و نگه داشتم تا نپاشه بخاطر بچم اما جسمم روحم خیلی خسته هست ...میدونم عمر این زندگی خیلی کم مونده ازش میدونم زندگی من تهش از هم میپاشه 😭😭😭اما هنوز امید دارم همه چی درست شه ..خدایا رحم کن بهم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭میشه دعا کنی برام خدا نظر کنه برکت بیاد تو زندگیمون...     شرایط مالیم خیلی ضعیفه .خسته شدم🥲🥲🥲 من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بیشتر ببینید