2777
2789
عنوان

اگه بفهمین شوهرتون به عشق اولش پیام داده چکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4260 بازدید | 164 پست

تو تاپیک قبلی نوشتید که عشقم بهم بعد سه سال پیام داده ، شما خودت همون خانمه هستی که بهت پیام داده الان هم میترسی که زنش نفرینت کنه 

چرا دروغکی میگی این اتفاق برای دخترخاله ام افتاده !!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم عشق واقعی هرگز فراموش نمیشه اینو بپذیر.حالا اگه میتونی زندگیت بکن و اگرم نه یه فکری بکن.

ازدواج هم قسمته 

بهترین نیستم اما در تلاشم که در حال بهتر از گذشته باشم و گذشته ای خوب برای آینده ام بسازم💪❣....حافظه قلبم از ذهنم بیشتره چون کسایی رو که در خودش جاداد هیچوقت فراموش نکرد 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید
نه بابا متاهله فکر کن من الان ۱۸ ساله متاهلم طرف قبل اینکه من با همسرم آشنا بشم ازدواج کرده و دو تا ...

اووه بیشتر از  ۱۸ ساله! بابا نهایت فک کردم دوسه ساله میگذره😐چه استمراری داره دیگه این جه عشق افلاطونی تو دلش کاشته😁🙄 باید به فکر نوه هاش باشه 

فک‌کنم بیکارشده دیگه اومده فضولی 😁

اووه بیشتر از ۱۸ ساله! بابا نهایت فک کردم دوسه ساله میگذره😐چه استمراری داره دیگه این جه عشق افلاطو ...

اره والا ما ۱۸ ساله ازدواج کردیم و اون قبل از ما ازدواج کرده 

عکسشو گذاشته رو پروفایلش دو تا پسر داره انگار که یکیشون هم قد خودشه🤦🥴

البته اینم بگم که مثل اینکه به کسی که نمی‌خواسته شوهرش دادن بنده خدارو

حدس میزدم کسی از زندگیش راضی باشه باعشق ازدواج کنه خیانت نمیکنه خصوصا زنا ...مردا که زنشونم دوس داشته باشن خیانت میکنن 

پس زندگی سختیرو سالها تحمل کرده بیچاره