2777
2789
عنوان

دختر در زمان عقد و نامزدی اگه بخواد جدا شه مهریه کامل میرسه یا نصف

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 77 پست

تاپیک های قبلی رو خوندم

انقد ک کوتاه اومدین پررو شده عروستون 

میتونست اروم گوش داداشت رو بکشه نکه داد بزنه وسط مجلس

حتی اگر ک طلاق هم نمیخاد بده باید بترسونش تاادم شه

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم شکرت🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تاپیک های قبلی رو خوندمانقد ک کوتاه اومدین پررو شده عروستون میتونست اروم گوش داداشت رو بکشه نکه داد ...

دقیقا کسی که خبر نداشته باشه اصلا درک نمیکنه من چی دارم میگم این خانوم چه بلا ها که نیاورده سر ما تو این یه ماهه

داداشت چقد بیشعوره

به دختر عمش خیانت میکنه زن میگیره

بعد جلو چشم زنش میره پیش همون دختر عمه میشینه لاس میزنه

از اونور اجازه میده خانوادش حتی درمورد رخت و لباس و طلای زنشم نظر بدن

کتک هم که میزنه

خدا به داد زنش برسه

{ خانم هستم }
کدوم استان یا شهر هستید که جهیزیه با پسره؟

زنجان 

اینجا با پسر نیست این خانواده گفتن ما دستمون تنگه گفتیم عیب نداره ما جهاز میگیریم وسایل  میخواد بیاد خونه داداشمون دیگه جای دیگه نمیره که 

خونه هم پدرم تازه ساخت تکمیل کرده بود ولی این خانوم دوباره خرج تراشید کناف قدیمیه لاین نوری بزنین کابینت سفید چوب قدیمیه سفید خالی کنین بخاطر اون امسال پول کم اوردیم 

من براش عیدی سرویس پذیرایی گرفتم خبر آوردن فلانی اگه میخواد طلا نیاره کلا عیدی نیاره ماهم نبردیم

با احترام به همه تون که پشت عروس در اومدید

این توی کتم نمیره بری خونه یکی 

نمکشم بخوری

به دخترشم جلوی جمع خانوادگی شون بگی هرزه

روشنفکرا مگه نمیگفتن گذشته هر که به خودش مربوطه

چطور گذشته اینا شد یه هرزه 

داداشت چقد بیشعورهبه دختر عمش خیانت میکنه زن میگیرهبعد جلو چشم زنش میره پیش همون دختر عمه میشینه لاس ...

حالا با داداشم کار ندارم این مورد درسته ولی درمورد کتک که تو جمع ۴۰ نفری به دختر عمم ناحق هزار تا فوش ناجور داد  درحالی که ما یه گوشه حرف میزدیم 

این حتی مچ این دوتارو میگرفتم باید جلوی ۴۰ نفر اینجوری آبرو ریزی میکرد 

از اون ورم میزد تو سرش که شما منو بدبخت کردین من چرا گیر خانواده شما افتادم اینم مادربزرگم بهش گفت چته مگه تو (درحالی که خونه باباش از بی پولی میومد مغازه داداشه من مشغول بود که فقط اجاره خونه بده)

الان حتی پدر مادرش دارم تو خونه پدره من مفتی میشینن اینی که بدبخت شده ماییم 

با احترام به همه تون که پشت عروس در اومدیداین توی کتم نمیره بری خونه یکی نمکشم بخوریبه دخترشم جلوی ج ...

این درسته اما برای گذشته ای که تو گذشته بمونه 

نه گذشته ای که تبدیل به حال شده

وقتی شوهر ادم تو مهمونی جای اینکه کنار زنش بشینه میره پیش دختر عمه ای که باهاش ارتباط عاطفی داشته میشینه دیگه گذشته محسوب نمیشه خیانت امروزه

{ خانم هستم }
با احترام به همه تون که پشت عروس در اومدیداین توی کتم نمیره بری خونه یکی نمکشم بخوریبه دخترشم جلوی ج ...

این خانوم یک سال پیش رابطه رو میفهمه بین خودشون حل میکنن تموم میشه میره اصلا هم اون موقع خبری نبود ما سه نفره نشسته بودیم یلحظه کلا سه دقیقه نشد حرف میزدیم با سه دقیقه حرف زدن داداشه من شد خیانتکار

حالا با داداشم کار ندارم این مورد درسته ولی درمورد کتک که تو جمع ۴۰ نفری به دختر عمم ناحق هزار تا فو ...

با این چیزایی که گفتی حق دارین ناراحت باشین. تنها قسمتی که بنظرم بد بود حرف مادربزرگتون بود. رفتار عروس زیاده روی بود، باید مشکلشو تنهایی با برادرتون حل میکرد

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜