عمم هرسال کل فامیلو شام دعوت میکنه
زنداداشمم چون باهامون قهر بود عیدی نبردیم براش نمیومد داداشم با کلی التماس آوردش رو خانوم رو کل مهمونی هم با ما هیچ حرفی نزد یه گوشه برای خودش نشسته بود
چند سال پیش داداشم و دختر عمم باهم دوست بودن ولی داداشم بهش خیانت کرد و با این خانوم (زنداداشم ) رفت تو رابطه دختر عمم هم یه تایمی افسرده بود البته داداشم قشنگ داره تاوان پس میده با این عجوزه
و از این قضیه فقط من خبر دارم دیگه کسی تو فامیل نمیدونه
ولی یروزی که این زنداداشم داشته با خط داداشم تلگرام نصب میکنه پیامای قبلی رو میبینه و این هم متوجه میشه (من نمیدونستم که میدونه بعد دعوا فهمیدم منم)
نشسته بودیم که منو دخترعمم داشتیم حرف میزدیم داداشمم اومد پیش ما چون داشتیم خاطرات بچگیمون رو تعریف میکردیم این زنداداشم اونو آشوب به پا کرد داد و بیداد همرو خبر دار کرد از رابطه قبلی اینا هوار منو آوردی اینجا با این دختره ه*ر*ز*ه لاس بزنی عمم هم بهش سیلی زد که حقش بود الانم پشت ما پر کرده منو بردن جلوی چشم من بهم خیانت کردن منو کتک زدن طلاهامو از دستم گرفتن
خدا شاهده خودش تو دعوا درآورد پرت کرد زمین چون مادربزرگم پیرزنه بنده خدا گفت تو رخت و لباست که خوبه دستانم که پره دیگه چی میخوای اینجوری میکنی اونم دیوونه شد طلاکاری پرت کرد کف خونه ماهم برداشتم بعد دعوا دیگه ندادیم بهش
داداشمم میگه دیگه خسته شدم فقط طلاق مهریه هم ۱۴ سکه بنظرتون کامل میرسه یا نصف؟